Зло і біль повернуться до Москви: астролог передрік Росії швидку розплату за війну в Україні

10 квітня 2022, 01:30
Руйнування і вбивства в Маріуполі, окупація Донецька обов'язково позначаться на Москві. Це кармічний зв'язок між містами, він вже незворотній, каже гороскоп.
Путін, Кремль
У Москві почнуться руйнівні процеси, каже гороскоп / Фото Reuters

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для Росії та передрік, що вже в квітні в Москві почнуться якісь руйнівні політичні процеси, а їхній результат проявиться в серпні 2022 року.

"Руйнування і вбивства в Маріуполі, окупація Донецька обов'язково позначаться на Москві. Енергія йде по лініях магнітних полів, а міста знаходяться на одній лінії, на одній довготі. І в підсумку, немов по невидимим проводам, все зло і біль повернуться в Москву. Це кармічний зв'язок між даними містами, і він вже незворотній", - написав Уранус на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, ще один найважливіший аспект квітня і всього 2022 року - з'єднання Юпітера і Нептуна в Рибах 12 квітня. Минулого разу подібне з'єднання було близько 1 березня 1856 року.

"Хочу зауважити, що це була дуже болюча для Росії дата. Росії був поставлений ультиматум, вона програла Кримську війну і була змушена підписати невигідний для неї Паризький мирний договір 30 березня 1856 року, який до 1871-го визначав політичний устрій в Європі", - нагадав астролог.

"Думаю, схожа історія повториться і в 2022 році. Крім того, цей аспект призведе до дуже великої інфляції в Росії та до її міжнародної ізоляції", - розповів астролог.
читайте такожКоли закінчиться війна в Україні: екстрасенс назвав точну датуЯк повідомляв Главред, раніше Дмитро Уранус розповів, що в квітні на сході України відбудеться вирішальна битва між українськими захисниками і путінськими військами. Після цього хід війни в Україні зміниться.

Раніше відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав Таро-прогноз для Росії. Фахівець розповів, чим для РФ закінчиться війна в Україні та чи буде повалений з посади президент Володимир Путін.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти