У квітні відбудеться вирішальна битва, названо переломну дату у війні - гороскоп для України

9 квітня 2022, 09:46
Астролог назвав міста, де в квітні будуть найважчі бої. Зокрема, ворог може ще раз спробувати захопити Харків. Туди краще поки не повертатися.
гороскоп, вторгнення
Гороскоп для України - названо переломну дату у війні 2022 / Колаж ua.depositphotos.com, Reuters

У квітні на сході України відбудеться вирішальна битва між українськими захисниками і путінськими військами. Після цього хід війни зміниться.

Такий гороскоп для України на квітень 2022 склав астролог Дмитро Уранус.

Не виключена ще одна спроба російських окупантів захопити Харків. Фахівець порадив харків'янам, які залишили місто, не повертатися туди ще приблизно тижнів зо два.

"Сьогодні (5 квітня, - ред.) і в найближчі дні з'єднання Марса і Сатурна у Водолії стало точним, вони в одному градусі. Днями можлива ще одна спроба окупувати Харків і взяти в кільце сили ЗСУ на Донбасі. Розпадеться це з'єднання лише до 15-16 квітня. Після цієї дати хід війни може змінитися остаточно", - написав Уранус у Facebook.

Фахівець також назвав міста, де ймовірно пройдуть найзапекліші бої.

"Підсумовуючий негативний вплив з'єднання Марса і Сатурна відбувається точно на довготі Маріуполя 37Е30 і проходить по лінії, де знаходиться безліч міст - Святогірськ, Краматорськ, Слов'янськ, Дружківка, Селидове, Курахове, Мар'їнка, Вугледар. Це дуже руйнівний вплив для даних міст. Думаю, там буде дуже небезпечно, будуть обстріли і руйнування, не залишайтеся там. Не знаю що сказати про Маріуполь, на жаль, шансів мало", - розповів астролог.

"Коричнева лінія зони кульмінації Сатурна проходить по всіх містах між Донецьком і Луганськом. Ця зона стане ще більш похмурою і безнадійною", - додав Уранус.

У квітні відбудеться вирішальна битва, названо переломну дату у війні - гороскоп для України
Де в Україні будуть серйозні бої в квітні 2022 / facebook.com/dmitriy.uranus

Молодик 30 квітня відбудеться при точному з'єднанні Венери та Юпітера в Рибах. Фахівець зазначив, що це дає надію на укладення якогось мирного договору впродовж травня або на активність міжнародних миротворчих сил.

"Зміни у військово-політичній ситуації в Україні будуть обов'язково", - резюмував астролог.

Раніше астролог Олександр Беспалов склав гороскоп для України на квітень 2022 року і спрогнозував, чи чекати завершення війни у другий місяць весни.

У свою чергу, астролог Анжела Перл також склала гороскоп для України 2022 і розповіла, що дуже часто війни закінчуються, коли з'єднуються планети, які відповідають за мир - це Юпітер і Нептун.

"І зараз таке ж з'єднання Юпітера з Нептуном буде 12 квітня. Тобто в квітні буде зрозуміло, що війна не може тривати. І зрозуміло буде, що перемога - за Україною. Україна не може не перемогти. Це у всіх гороскопах, на всіх картах видно", - заявила астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти