Астролог спрогнозувала, які місяці війни з Росією будуть найважчими

21 серпня 2022, 14:10оновлено 22 серпня 2022, 10:52
Астролог Марина Скаді визначила найважчі місяці у війні з Росією. За її словами, жовтень 2022 року буде дуже і дуже непростим для українців.
Астрологія, Україна
Астролог спрогнозувала які місяці війни з Росією будуть найважчими / колаж УНІАН і Pixabay

Жовтень нинішнього року буде дуже непростим, але він стане початком агонії Росії. Такий прогноз озвучила відомий астролог Марина Скаді, повідомляє ТСН.

За словами спеціалістки, в жовтні нинішнього року українцям може здаватися, що все складається гранично погано. Але вже до кінця року ЗСУ цілком зможуть переломити ситуацію на свою користь. А Росія на той час більше не зможе протистояти Україні.

При цьому Скаді зазначила, що квітень, травень і червень майбутнього року теж будуть дуже важливими. У цей період, каже астролог, зірки пророкують зміну влади в Росії. І це, природно, прямо вплине на хід війни в Україні.

Багато астрологи прогнозують, що День Незалежності в нинішньому році буде дуже важким. Скаді впевнена - наступного року українці відзначатимуть державне свято в набагато комфортніших умовах. Більшість сімей зможуть возз'єднатися.

Більше того, Скаді запевняє - до січня 2024 року Україна зможе повернути Крим і Донбас. А ось в Росії з цього часу почнеться розвал.

Що чекає Україну в День Незалежності

За словами астролога Людмили Хомутовської, 24 серпня буде неоднозначним.

"Це буде свято в телевізорі. У День Незалежності обіцяють якісь домовленості. Будуть серйозні переговори. Від Росії буде друга частина свята. Ракети або обстріли", - каже вона.

Росія принесе горе в Україну в День Незалежності.

"Від окупантів буде хитра операція, щоб пробити захист. Найнебезпечнішим регіоном, де потрібно максимально бути акуратним - це центр України. Вони будуть бити по центру, і торкнеться півночі країни", - підсумувала вона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти