Астролог вказала дату смерті Путіна

22 серпня 2022, 15:05
Уже найближчим часом у Росії почнеться складний період, який запустить процеси занепаду.
Владимир Путин, астролог
Астролог вказала дату смерті Володимира Путіна/ УНІАН, pixabay.com

Серпень 2022 року ознаменується для Росії тим, що наприкінці цього місяця для країни-агресорки настане складний період. Саме у цьому місяці російський диктатор Володимир Путін може вирушити "на той світ".

У самій Росії будуть відбуватися зміни у низці сфер. Такий прогноз дала астролог Наталя Власенко, пише УНІАН.

"З 24 серпня по 25 вересня у Росії починається складний період. Виходячи з натальної карти Путіна, швидше за все, він уже мертвий. У самій же країні варто чекати на зміни у секторі міжнародних відносин (можуть з’являтися нові угоди, або ж відбуватиметься розрив контрактів з партнерами), які російській владі, швидше за все, не сподобаються", – зазначає астролог.

Також відбуватимуться порушення в зовнішній торгівлі. При цьому тиск санкцій на країну-агресорку не спаде.

Крім цього, в РФ буде посилюватися військовий сектор, але швидше за все уже для захисту, адже можуть бути порушені межі Росії.

"До 25 грудня сильно постраждає банківська система. Амбіції Росії зростатимуть, однак відбуватиметься це на фоні багатьох суперечностей та складнощів серед владної "верхівки". У цей період варто чекати на національні суперечки та хвилювання через президента", – каже астролог.

В РФ у той час може з’явитися справжнє бажання вести діалог. Також приблизно у той період часу в міжнародних судах уже може початися розгляд злочинів, які вчинили російські окупанти в Україні, зазначає Власенко.

Раніше астролог Марина Скаді зазначала, що жовтень нинішнього року буде дуже непростим, але він стане початком агонії Росії. Уже до кінця року ЗСУ цілком зможуть переломити ситуацію на свою користь. А Росія на той час більше не зможе протистояти Україні.

Також астролог Яна Эзотеричка зазначала, що загроза ядерного удару або хімічної зброї існує. Також до кінця серпня нам варто очікувати історичної події.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти