Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким загрожує небезпека в П'ятницю 13

12 серпня 2021, 23:26
Астрологи радять провести день якомога спокійніше і приділити увагу своєму здоров'ю.
Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким загрожує небезпека в П'ятницю 13
Яким знакам Зодіаку не пощастить у п'ятницю 13 / pixabay

У 2021 році П'ятниця 13 випадає в серпені місяць. З цією датою існує безліч заборон, і п'ятниця 13 вважається складним днем, який може принести масу неприємностей.

Астрологи ресурсу Vedmochka розповіли, кого із знаків Зодіаку чекає неприємність в п'ятницю 13.

Овен

У даного знака Зодіаку з самого ранку може піти все не так. Почнуться непорозуміння з близькими і причіпки оточуючих. У П'ятницю 13 Овнів чекають непередбачені витрати, які можуть досить вплинути на бюджет. Депресивний стан і погане самопочуття. Астрологи радять провести день якомога спокійніше і приділити увагу своєму здоров'ю.

Рак

Ракам у п'ятницю 13 не можна проводити ділові зустрічі і підписувати важливі документи. Якщо ви вирішили підзаробити, то сьогодні не найкращий день для важливих починань. Як кажуть астрологи, не варто довіряти чужим радам, приймати рішення потрібно грунтуючись тільки на власній інтуїції і доводах розуму.

Терези

Для Терезів п'ятниця 13 буде досить непростою. Не будуйте плани, інакше приведуть до краху, а тяжка праця не принесе очікуваних результатів. Висока ймовірність конфліктних ситуацій пов'язаних як з діями недоброзичливців, так і з власним легковажністю представників знака. У П'ятницю 13 потрібно тримати свої емоції під контролем.

читайте такожПрикмети на 13 липня: що не можна робити і як не потрапити в біду

Стрілець

Для Стрільців у П'ятницю 13 під забороною подорожі, далекі поїздки і прогулянки. В роботі чекають конфлікти. Можливі розбіжності з керівниками і негативні кадрові перестановки. Може прийти несподівана звістка, або виникнути проблема, пов'язані з невиконаними зобов'язаннями або обіцянками.

Читайте також, що не можна робити в П'ятницю 13 і як залучити удачу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти