Серпень 2022 буде дуже складним: 4 знаки зодіаку відбудуться легким переляком - гороскоп

30 липня 2022, 20:45оновлено 30 липня 2022, 21:16
У Овнів на початку місяця можливі непередбачені проблеми з грошима. Ракам не варто ухвалювати поспішні рішення. Скорпіонам краще відкласти весілля.
Влад Росс, гороскоп
Серпень буде нейтральним місяцем для 4 знаків зодіаку, розповів Влад Росс / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Серпень-2022 буде спекотним і насиченим місяцем. Він буде пов'язаний з кількома напруженими аспектами планет, які суттєво вплинуть на наше життя. Астролог Влад Росс прогнозує, що деяким знакам зодіаку загрожують великі неприємності, а у деяких останній місяць літа пройде відносно спокійно.

Зокрема, нейтральним серпень буде для наступних знаків: Овен, Рак, Скорпіон, Козеріг.

Гороскоп на серпень 2022 - Овен

Рідна для Овна планета Марс продовжить в серпні-2022 рух по знаку Тельця, а це значить, що актуальними будуть питання, пов'язані з фінансами, діловою активністю, пошуком нових джерел доходу, розподілом бюджету, покупками.

Початок серпня не обіцяє бути особливо райдужним для Овна - можливі непередбачені проблеми з грошима, або представникам знака доведеться зіткнутися з перешкодами, незапланованими витратами, фінансовими втратами. Овну в цьому місяці не варто ризикувати грошима, особливо в перший тиждень.

В середині місяця представники знака можуть розраховувати на більше везіння: можуть бути несподівані фінансові надходження. Деяким Овнам запропонують вигідний проект.

В цілому, серпень може принести Овна безліч приємних моментів і можливостей для відпочинку, розваг.

"Я б порадив представникам цього знаку більше розважатися в цьому місяці. У Овна може з'явитися в цей час новий емоційний зв'язок, любов. Венера увійде в знак Лева, що віщує везіння в любові, щастя та можливість знайти приємне хобі, в яке Овен зануриться з головою, і воно допоможе йому впоратися з ймовірними складними фінансовими ситуаціями і труднощами на початку місяця", - розповів Влад Росс ексклюзивно для Главреда.

В кінці серпня у Овна буде шанс витягнути щасливий квиток і навіть виграти в лотерею.

До ризиків місяця слід віднести необдумані витрати, фінансові втрати, обмеження бюджету, фінансові авантюри, сварки з дітьми і коханими, емоційні спалахи і перепади настрою.

У серпні-2022 у Овна буде хороше здоров'я та самопочуття.

Астролог радить серйозніше поставитися до витрат і фінансових операцій, не ухвалювати швидких та імпульсивних рішень. Складання списків покупок для Овна буде вельми корисним в цей період. Однозначно не варто смітити грошима, але також не завадить виділити якусь суму на розваги.

Серпень 2022 року буде не найсприятливішим періодом в житті Овна для поїздок, подорожей та еміграції, оскільки можуть виникнути серйозні складнощі в чужій країні.

Гороскоп на серпень 2022 для Раків

Серпень 2022 року для Раків буде нейтральним місяцем. У цей час варто приділити більше уваги друзям, колективу, спілкуванню, навчанню. У Раків можуть дозріти нові плани, які захочеться одразу втілити в життя. Однак слід бути дуже обережним.

У цьому місяці Раку краще не планувати важливих починань і заходів – хрестова ситуація на небі буде не дуже сприятливою. Існує небезпека розбіжностей і сварок з друзями, або ж в дружньому колективі відбудуться зміни, в результаті яких все стане складно.

З іншого боку, Раку, як нікому іншому, в серпні найкраще займатися фінансовими питаннями. Рак може вдало взяти в борг або повернути старі борги. Може з'явитися можливість додаткових підробітків і переходу в нову сферу діяльності. У другій половині місяця Рак може знайти дуже хорошу у фінансовому плані роботу, але не виключено, що в першій половині Рак зіткнеться з додатковими витратами.

Серпень для Раків буде приємний тим, що принесе непогані доходи, просування по кар'єрній драбині, участь у великих культурних заходах, вигідні пропозиції від партнерів і вигідні ділові ситуації, подарунки від друзів, зорема і з-за кордону.

Втім, Раку слід бути готовим і до мінливостей місяця. Так, наприклад, його може чекати крах планів, конфліктні ситуації з друзями, зміна роботи через розбіжності з колективом, поломка техніки і електроприладів. Цей місяць - найгірший час для покупки автомобіля.

У серпні-2022 Раку не слід ставити перед собою занадто великих завдань і ухвалювати поспішних рішень. Краще все добре обмірковувати. Найголовніше - Рак може увійти в новий колектив, де будуть дуже теплі взаємини, і де він зможе знайти хороших друзів.

Гороскоп на серпень 2022 - Скорпіон

Скорпіону в серпні 2022-го буде добре, але не дуже. У цьому місяці Скорпіон буде більш активний у спільних справах, а також багато сил і уваги буде приділяти стосункам з партнерами.

На початку місяця є ризик сварок і розбіжностей з партнерами, охолодження і навіть розриву стосунків. Наприклад, можна посваритися з другою половиною через коханку та розлучитися назавжди. Тому Скорпіону важливо намагатися стримувати себе.

Ближче до середини серпня у Скорпіона буде більше шансів налагодити стосунки або розібратися в складній справі разом з іншими людьми. Партнери можуть надихнути Скорпіона на нові дії або початок нових проектів. Він може розраховувати на велику допомогу і підтримку друзів, ділових партнерів і просто оточуючих. Також в цей час добре відновлювати або налагоджувати ділове партнерство.

На початку місяця у Скорпіона може з'явитися можливість відправитися в приємну подорож і весело провести час. Також можливі успіхи на роботі. Якщо Скорпіон поки не працює, то не виключено, що в цей час надійде цікава пропозиція. Начальство буде прихильнішим до Скорпіона і може заохотити приємним бонусом.

До ризиків місяця відносяться сварки з діловими партнерами, розставання з дружинами або чоловіками, конфлікти з клієнтами, активізація ворогів та їхнє відкрите протистояння. Партнери можуть неприємно здивувати Скорпіона і розірвати стосунки. Це найгірший час для підписання договорів і контрактів, особливо шлюбних. Взагалі, Скорпіону в цьому місяці краще не одружуватися (не виходити заміж).

Щоби мінімізувати стрес, Скорпіону, особливо на початку місяця, не варто намагатися з'ясовувати стосунки, ініціювати суперечки і сварки з партнерами або клієнтами. Краще відкласти всі важливі розмови з ними до того моменту, коли Скорпіон зможе спілкуватися без зайвих емоцій та більш спокійно.

Гороскоп на серпень 2022 для Козерогів

У серпні 2022 року плани Козерога зіткнуться з перешкодами. Втім, все буде не так уже й погано.

На початку місяця Козеріг може несподівано змінити орієнтацію та цілі, відчувати пригніченість і відсутність натхнення, особливо це стосується творчих людей. Тому Козерогу не варто планувати на перші числа серпня початок нових проектів і справ – краще все відкласти до середини місяця.

Ближче до середини серпня Козеріг може очікувати спаду напруги, з'являться сили і енергія, які будуть витрачені на реалізацію його ідей в останній декаді місяця. Можуть бути успіхи в бізнесі, а проекти можуть принести довгоочікуваний прибуток.

У серпні можливі вигідні пропозиції та фінансові удачі, особливо в останній декаді місяця. Козерогу до всього варто підходити серйозно і не ухвалювати швидких рішень. Краще все як слід зважити, перевірити, порадитися. Також Козерогу не варто ризикувати фінансами 26-28 серпня, інакше існує загроза збанкрутувати. Підписання контрактів в цей час може виявитися вельми болісним і невдалим для Козерога.

Козеріг може втратити натхнення. Можуть трапитися несподівані перегляди планів.

Також Козеріг в серпні може втратити стосунки з коханою людиною або посваритися з дітьми назавжди. Козероги люблять командувати іншими, а тому їм потрібно постаратися не бути деспотами й тиранами.

У серпні у Козерога буде більше бажання відпочивати і насолоджуватися життям. Сприятливий момент для того, щоби займатися новими справами. В самому кінці місяця не слід вплутуватися в сумнівні фінансові авантюри і витрачати великі суми на покупки.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти