Блискучий результат здивує наповал: як очистити наліт з душової лійки – супер-трюки

15 червня 2023, 15:46оновлено 16 червня 2023, 11:40
4977
Є кілька простих способів, як очистити наліт з душової лійки. Для цього вам знадобляться бюджетні засоби, які точно знайдуться на вашій кухні.
лійка для душу
Як очистити наліт з душової лійки? / Колаж: Главред, фото: instagram/megasanteh, скріншот з відео

Кожен з нас рано чи пізно стикається з неприємною проблемою – на лійці для душу утворюється нестерпний вапняний наліт. Якщо лійку періодично не очищати, то з часом вода буде дуже погано проходити. Багато людей відразу ж купують нову лійку, не гаючи час на те, щоб очистити стару душову лійку. Проте є кілька простих способів, як очистити наліт з душової лійки. Для цього вам знадобляться бюджетні засоби, які точно знайдуться на вашій кухні. Зауважимо, що раніше Главред розповідав про те, що всього один копійчаний засіб прибере весь наліт на унітазі: бомбічний трюк, який вас здивує.

Як почистити лійку душа оцтом

Для того, щоб почистити душову лійку оцтом, вам не потрібно буде витрачати час на приготування спеціального розчину. Все, що треба – це налити оцет у якусь ємність та замочити у ньому лійку. Через 30-40 хвилин дістаємо лійку з оцту та без зайвих зусиль відчищаємо увесь наліт за допомогою щітки.

Як почистити лійку душа содою

Із вапняним нальотом на душовій лійці також чудово справляється сода. Просто розчиніть у 500 мл води 5 столових ложок соди. Далі занурте у цей розчин душову лійку та почекайте 40-50 хвилин. Після цього за допомогою щітки з легкістю видаліть увесь наліт.

Як почистити лійку душа лимонною кислотою

Якщо вдома є лимонна кислота, то вона також може згодитися для очищення лійки від вапняного нальоту. Потрібно просто розчинити 30 гр лимонної кислоти у 500 мл теплої води. Далі занурюємо лійку у цей розчин на 30 хвилин. Коли весь наліт відмокне, почистіть лійку щіткою.

Як почистити лійку душа кока колою

Хто б міг подумати, але кока кола також допоможе позбутися вапняного нальоту на лійці душа. Щоб очистити душову лійку, кока колу потрібно трохи підігріти. Після цього опускаємо душову лійку у теплий напій на 50-60 хвилин. Ви будете здивовані неймовірним результатом, коли зазначений час мине. Лійка знову блищатиме.

Дивіться відео про те, якою має бути сучасна ванна кімната:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти