Великий куш, хороші новини та новий будинок - гороскоп на травень 2022 для Риб

30 квітня 2022, 15:38
Найголовнішими темами місяця у Риб стануть фінанси, доходи, місце проживання та нерухомість. В цілому, травень буде дуже активним, свідчить гороскоп 2022.
гороскоп, Риби
Травень 2022 у Риб почнеться з прибутку, свідчить гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на травень 2022 року для Риб. Найголовнішими темами місяця стануть фінанси, доходи, місце проживання та нерухомість.

Місяць у Риб почнеться з прибутку. 3 травня у представників знака буде дохід. Вам заплатять за виконану роботу, ви отримаєте цінний подарунок.

У деяких Риб з'являться нові ідеї, як заробляти гроші.

"Якщо у вас були проблеми зі здоров'ям, наприклад, з щитовидкою, боліло горло, то проблема буде розв‘язана, ви одужаєте", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

Ретроградний Меркурій 2022

10 травня Меркурій зупиняється та розвертається в ретроградний рух на три тижні - до 3 червня.

Рибам доведеться одну і ту саму роботу робити по кілька разів.

Поки Меркурій буде ретроградним, Риби будуть вирішувати питання з нерухомістю: вибиратимуть квартиру, віддаватимуть завдаток, передомовлятимуться. Астролог не радить оформляти документи до 3 червня. Якщо ви все ж таки будете це робити, то ретельно все перевіряйте.

Якщо ви вирішите купувати меблі або техніку для дому в період ретроградного Меркурія, то обов'язково зберігайте чеки, щоби товар можна було повернути.

читайте такожГороскоп на картах Таро на травень 2022 для водних знаків Зодіаку - Скорпіонів, Риб, Раків

11 травня Юпітер принесе Рибам великий куш - вигідну роботу, збільшення доходу. При цьому не варто брати великі кредити - ви можете бути занадто оптимістично налаштовані та не розрахуєте свої фінансові можливості.

Місячне затемнення 16 травня прояснить для Риб справи, пов'язані із закордоном. Ви отримаєте відповіді, пов'язані з навчанням, візою, громадянством, закордонним паспортом.

22 травня Сонце додасть енергії, колесо закрутиться. Щось почне відбуватися, свідчить гороскоп 2022. Чекайте на хороші новини, зокрема від батька або від іншого чоловіка, який має для вас значення.

У цей день вирішаться питання з роботою, місцем проживання.

З 25 травня Рибам потрібно зайнятися справами, навести лад у фінансах, цінних паперах, інвестиціях. Ви отримаєте прибуток, також на Риб чекають досягнення в кар'єрі (наприклад, підвищення), збільшення зарплати, державні гроші.

29 травня буде багато зустрічей, переговорів, контактів. Причому все пройде легко і приємно.

Приїдуть родичі в гості або з'являться нові сусіди. Чекайте на хорошу новину, пов'язану з сестрою або братом.

Може з'явитися або новий план з приводу місця проживання або почнеться будівництво будинку, а може бути і покупка земельної ділянки або поява орендаря.

30 травня - молодик, який принесе Рибам інформацію про зміни на Батьківщині або в тому місці, де вони народилися і виросли.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти