"Буде катастрофічна поразка РФ": астролог назвав точну дату капітуляції Росії

7 березня 2023, 18:45
Поразка РФ може статися в період між затемненнями - в кінці квітня і початку травня.
Влад Росс, Путін, Росія, гороскоп
Капітуляція Росії вже наближається / Колаж фото УНІАН, скріншот з відео , kremlin.ru

Капітуляція Росії наближається і війна закінчиться для РФ катастрофічною поразкою. Про це Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

Поразка РФ може статися в період між затемненнями - в кінці квітня і початку травня.

"У ці дні буде катастрофічна поразка Російської Федерації. Фронт буде розвалений. Українська армія дійде до Мелітополя і Криму, оточить Донецьк і Луганськ. Поблизу затемнень, між 20 квітня і 5 травня, буде потужна битва", – сказав Росс.

Він додав, що українські військові та західні партнери країни готують для Росії безліч сюрпризів. Ці сюрпризи торкнутися навіть Московської області.

"І танки, і авіація, і багато іншого несподівано швидко буде поставлено в Україну. Так що Росію чекає маса сюрпризів по її території, зокрема, будуть найпотужніші Прильоти в Московській області і Москві", – уточнив Влад Росс.

Що стосується капітуляції Росії, то ця дата вже вимальовується. Весь світ зрозуміє, що Україна виграла цю війну.

"16 травня Юпітер перейде з Овна (знака війни) в Телець (знак миру), після цього дуже можлива капітуляція Російської Федерації. До цієї дати закінчаться важливі заходи на фронті, і стане очевидна перемога України", - пояснив астролог.

Раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян спрогнозував, що найгарячіша фаза війни завершиться у травні 2023 року. Проте частину територій Україні вдасться звільнити раніше, а частина залишатиметься окупованою ще упродовж років.

Нагадаємо, астролог Ольга Медвецька зазначає, що російські загарбники можуть здійснити масову атаку на територію України забороненою зброєю близько 15 березня (плюс-мінус п’ять днів). Зокрема, є загроза ураження хімічною зброєю.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Вимкнути перевіркуПреміальні пропозиції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти