Україна - у зоні турбулентності: астролог дала прогноз, чи буде війна з Росією у 2022 році

21 лютого 2022, 19:08
Україна зараз перебуває в найкритичнішій фазі, але вторгнення російських військ малоймовірне, вважає астролог Ірина Звягіна.
Україна - у зоні турбулентності: астролог дала прогноз, чи буде війна з Росією у 2022 році
Чи буде війна України та Росії в 2022 - прогноз астролога / Фото pixabay.com, Reuters

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп 2022 для України і спрогнозувала, чи загрожує країні вторгнення Росії.

За її словами, щоби побачити найімовірніший варіант розвитку подій в Україні найближчим часом, потрібно оцінювати не одну карту та її динаміку.

"В українській карті Марс прогресивний зараз у квадраті з Нептуном (у 2014-му був квадрат з Ураном). Тоді ситуація була цілком ясною. Чітко промальовані революційні трансформації. Тепер це ситуація хаосу і неконтрольованих процесів всередині самої країни", - написала астролог на своїй сторінці у Facebook.

Фахівець зазначила, що зараз країна перебуває в найкритичнішій фазі турбулентності, але вторгнення російських військ, судячи з динаміки карти України, є малоімовірним попри те, що логіка подій говорить про те, що воно відбудеться.

"І ще один момент - зараз Сонце прогресивне, а це перша особа країни, знаходиться в першому руйнівному градусі Терезів. Точка Овна, точка популярності (на жаль... бачимо, якої), але через рік Сонце стане у трин (аспект, що дорівнює 120°, - ред.) до Сатурна, а це вже інша історія. Чи буде це Зеленський або відбудуться дострокові вибори, але ситуація зміниться", - прогнозує експерт.

Звягіна вважає, що в 2023 році Україна може змінити курс. Але оскільки планета Нептун змінить напрямок (рух стане директним), "навряд чи це може означати процес поневолення і зникнення національної ідентичності".

"Рух вперед завжди краще, ніж назад, хоча у еволюції можуть бути і звивисті шляхи", - зазначила астролог.

читайте такожЧи буде війна Росії та України в 2022 році: астролог назвала важливу дату

Як повідомляв Главред, професійний астролог Ксенія Базиленко вважає, що активних військових дій та вторгнення Росії в Україну найімовірніше не буде.

За її словами, астрологічні показники на сьогоднішній день вказують скоріше на мирне вирішення конфлікту, ніж на подальше загострення ситуації.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти