Чи буде повномасштабна війна з Росією: астролог склала гороскоп для України

15 лютого 2022, 18:16
Для активних військових дій необхідні напружені аспекти Марса, Плутона, Урану. Нинішнє розташування планет свідчить про спокій та про масову ілюзію.
гороскоп, вторгнення, війна
У 2014 році планети вказували на прагнення до влади, розповіла астролог / Колаж ua.depositphotos.com, Reuters

Активних військових дій та вторгнення Росії в Україну, найімовірніше, не буде. Таку думку озвучила професійний астролог Ксенія Базиленко.

За її словами, астрологічні показники на сьогоднішній день вказують швидше на мирне вирішення конфлікту, ніж на подальше загострення ситуації, передає УНН.

"За астрологічними показниками активних військових дій не може бути. Чекаємо вірних рішень від влади, саме про це говорить небо", - сказала астролог.

Фахівець порівняла положення планет у найближчі кілька тижнів з тим, що спостерігалося в небі на початку збройного конфлікту в 2014 році.

"Для прояву активної військової ситуації необхідні напружені аспекти Марса, Плутона, Урану. У ситуації 2014 року 6 квітня Сонце було у з'єднанні з Ураном в знаку Овна (це рішучість і раптовість) в жорсткій опозиції до Марса в Терезах, що позначає прагнення до влади і нав'язування своєї волі будь-яким шляхом", - розповіла астролог.

Крім того, тодішнє положення Місяця, Юпітера та Плутона прямо вказували на військовий конфлікт і прояв агресії.

"На сьогоднішній день немає серйозних негативних аспектів у вищевказаних планет. Є опозиції Сонця й Місяця, яка визначає момент повного Місяця кожен місяць і говорить про наш надмірно чутливий емоційний стан", — вважає астролог.

Базиленко додала, що нинішнє розташування планет говорить про спокій про масову ілюзію.

"Марс в з'єднанні з Венерою (любовні питання) в спокійному знаку Козерога вказує, що все вирішується спокійно і безконфліктно", — резюмувала астролог.

Як повідомляв Главред, раніше таролог Ольга Соломка склала гороскоп Таро для України на 14-20 лютого - якраз на цей період розвідки західних країн прогнозують можливе вторгнення Росії. За словами експерта, майбутнє є туманним, але з'являється певна надія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти