Чи буде вторгнення Росії: гороскоп Таро для України на 14-20 лютого

14 лютого 2022, 13:49оновлено 14 лютого 2022, 16:12
Майбутнє є туманним, але з'являється певна надія. Є всі підстави вважати, що напруга спаде. Україна святкуватиме перемогу, каже гороскоп 2022.
гороскоп, вторгнення
Вторгнення РФ не буде, прийде допомога, свідчить гороскоп Таро / Колаж ua.depositphotos.com, Reuters

Таролог Ольга Соломка склала гороскоп Таро для України на 14-20 лютого - якраз на цей період розвідки західних країн прогнозують можливе вторгнення Росії.

За словами експерта, майбутнє є туманним, але з'являється певна надія, перелік чітких і конкретних дій, які потрібно робити. І це додає сили і впевненості, пише Obozravatel.

Гороскоп Таро говорить, що не варто турбуватися з приводу ситуації на кордонах - там все спокійно. Імовірні лише невеликі інциденти-провокації.

"Але загалом є всі підстави вважати, що будемо святкувати перемогу і зменшення напруги. Вторгнення і масштабні військові дії не спостерігаються", - прогнозує таролог.

Також Соломка розповіла, що чекає на Україну 14-20 лютого в політиці та економіці.

"Питання миру виходять на перший план, зокрема через посилену взаємодію зі світовою спільнотою. У нас будуть всі підстави почуватися сильнішими - продовжує надходити чимала допомога звідусіль", - говорить гороскоп.

А от у сфері економіки все буде не дуже добре. Справа в тому, що в бюджеті немає грошей навіть на найважливіші статті витрат.

"Але будуть зроблені певні досить рішучі й сміливі кроки, здатні поліпшити ситуацію", - резюмувала фахівець.

Зазначимо, професійний астролог Ксенія Базиленко вважає, що активних військових дій та вторгнення Росії в Україну, найімовірніше, не буде.

За її словами, астрологічні показники на сьогоднішній день вказують радше на мирне вирішення конфлікту, ніж на подальше загострення ситуації.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти