"Буде сильне протистояння": астролог назвала регіони України, які будуть горіти до Нового року

19 грудня 2022, 16:27
Астролог склала гороскоп для України до кінця року. Де чекати неприємності і біди.
гороскоп для України, гороскоп війна в Україні
Гороскоп для України / facebook.com/aleksandr.tupik, pixabay

Війна в Україні до кінця року триватиме та може початися серйозне протистояння. Як каже в прогнозі астролог Яна Тимощук, люди будуть у важкій ситуації.

"До кінця року, ті вектори на яких ми сконцентровані зараз, можуть зіграти з нами злий жарт. Будемо мати не зовсім хороші новини військових дій, будемо мати втрати. Найближчим часом йде велике навантаження. Однак, можуть бути якісь хороші новини з фронту. Повинні отримати якусь зброю, очікується масова поставка. Йдуть хороші вчинки для нашої країни", - сказала астролог Яна Тимощук.

Готовність і бажання воювати у наших захисників є, зазначила вона.

"У нас мало зброї, не вистачає ресурсів. Може бути ув'язнення воїнів, можуть взяти в якесь коло. Є якась готовність агресора, щоб піти в наступ. Багато людей можуть переїхати з великих міст у села. Я настійно рекомендую це робити. Там буде тепліше і світліше людям. Багато хто поїде закордон, але Україну чекають хороші новини до Нового року 2023", - говорить астролог.

Гороскоп для України по містах

"Ми маємо дуже сильний конфлікт. Це непримиренний конфлікт. Марс керує всією ситуацією. Марс - це бог війни, і підготовка йде до наступу на Київ. Люди в страху і не розуміють, що буде відбуватися. Хорошого прогнозу по Києву сказати не можу. Ситуація складна, чим далі йдемо в зиму, тим буде більше холоду. Небезпека буде з різних сторін. Може готуватися наступ, але коли це станеться, сказати складно. Може бути захід з різних сторін і областей. Наступ може бути з Житомирської, Сумської та ще 2 областей", - каже вона.

Наступ з Білорусі

"Йде об'єднання сил (Білорусі та Росії - ред). У них партнерське ставлення. Вони будуть використовувати сили проти Києва. Вони не дивляться на людей, а дивляться на території", - зазначила Тимощук.

У Павлограді та Дніпрі ситуація складна.

"Павлоград - енергія війни. Можуть бути попадання і буде багато-багато пригод. Будьте обережні. Дніпро - може бути складна ситуація зі світлом, водою. Люди можуть кілька днів сидіти без ресурсів. Може бути фінансовий вплив, може добре працювати ППО. Є максимальна готовність", - йдеться в прогнозі.

За словами астролога, в Одесі просвіту найближчим часом не видно.

"Для Одеси випадає карта - Сили. Ближні міста допомагають відновлювати місту критичні моменти. Може бути руйнування якихось будівель, житлових будинків. В Одесі ситуація складна і просвіту не бачимо", - додає вона.

"У Сумській області йде сильне протистояння, але інформація йде по наступу. Складна ситуація і, можливо, потрібна буде евакуація. Вони хочуть завершити те, чого не зробили. Потрібно бути дуже обережним. Якщо у вас є можливість переїхати в більш безпечні міста, рекомендую це зробити", - резюмувала вона.

На запорізькому напрямку можуть бути сильні втрати і смерті людей.

"Готується з трьох сторін провокація до Нового року. Прямо зараз ними це планується", - каже астролог.

Яна Тимощук зазначає, що плани окупантів дуже підступні, але наші воїни готові.

"У Херсоні буде наступ, але і будемо десь відступати. Все, що зараз відбувається в Херсоні, договірна ситуація з обох сторін. У Мелітополі буде важка ситуація. Дуже сильне протистояння. У Бердянську йде питання з водою. Сильна енергетика і вони не хочуть віддавати. У Покровську йде сильна боротьба. У плані Харкова. У планах окупантів повторити наступ. Дуже-дуже складно. Ми готові", - сказала вона.

Ситуація на Донбасі

"Слов'янськ - це гаряча точка. Там хитра стратегія у агресора. Стихія вогню буде максимально горіти. У Бахмуті нестача зброї для наступу. Наші воїни стоять до останнього і тримають контроль. Ситуація складна, але внутрішня сила і спокій ще тримається на даному напрямку. Костянтинівка - йдуть якісь удари, руйнування", - каже астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти