"Почнеться стрільбище": астролог назвав дату нового штурму на Україну

17 грудня 2022, 17:07
Гороскоп для України до кінця року. Якою буде ситуація на фронті.
гороскоп для України, війна в Україні
Гороскоп для України / t.me/KOS_ZSU/105, pixabay

Астролог Олексій Кириченко розповів про непростий період для України через війну. У своєму прогнозі він попередив, що з 20 січня можуть початися нові військові операції.

"У другій половині грудня Юпітер входить в Овен. Овен войовничий знак зодіаку. Юпітер в нього увійде 20-21 грудня. Юпітер в Овні дасть імпульс воювати. Юпітер означає - пропаганда, мотивація. Напружений аспект означає, що будуть проблеми, щоб організувати цей наступ. Ніяких наступів з Білорусі на Київ, Одесу, на Дніпро, на Новий рік я не бачу. Ближче до Нового року буде ретроградний Меркурій будуть проблеми з логістикою. Буде низький наступальний потенціал, тому я не прогнозую прорив. Нічого окупанти не прорвуть до 20 січня", - каже астролог.

За його прогнозом до кінця січня війна почне посилюватися.

"А ось після 20 січня буде посилюватися війна. Ретроградні планети перестануть бути, Юпітер буде в Овні. Планети будуть близько Плутона, а він пов'язаний з війною. У період новорічних свят може нагадувати "військові канікули". Війна буде, буде стрільбище, але сильних військових випробувань не буде. Нові військові операції почнуться після 20 січня. Але в другій половині зими не буде якихось "армагеддонівських" військових операцій", - зазначив він.

Астролог також попередив, що до 20 січня не треба влаштовуватися на нові роботи і не починати нові проекти, перспективи вони не принесуть.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти