"З 20 грудня почнеться боротьба": астролог назвала місто України, з якого потрібно виїхати до весни

14 грудня 2022, 16:35оновлено 14 грудня 2022, 22:14
269153
Гороскоп для України та Києва до кінця 2022 року. Де чекати неприємності і запеклої боротьби.
гороскоп для України, війна в Україні, наступ з Білорусі прогноз,
Гороскоп для Києва до кінця року / goodfon.ru

Війна в Україні триватиме мінімум до весни 2023 року. Астролог Яна Тимощук зазначає, що столиці України Києву буде важко.

"Як я і говорила, з Києва потрібно їхати. Небезпека буде зростати до 20 чисел грудня. 20, 21, 22 грудня - всі ці дати можуть бути складними для Києва", - зазначає астролог.

Яна Тимощук додає, що Києві будуть знаходиться в стані жертви.

"Тривалість протистояння з окупантами буде. Буде запекла, жорстка боротьба. Я настійно рекомендую їхати з Києва до квітня. До Нового року в Києві може бути поставка зброї і певні домовленості. Блекаут буде, і відключення світла продовжуватимуться", - йдеться в прогнозі.

За її словами, Київ готовий до оборони, але є багато ілюзій, які відчуває агресор з приводу Києва.

Наступ на Київ з Білорусі - прогноз

"Війська будуть стягуватися і ситуація за планом захоплення якихось територій є. Вони (Білорусь і Росія - ред.) вже об'єдналися, є чітке партнерство і все прописано, і розписано. Може бути різкий і несподіваний прорив, але може і програтися інформаційний сценарій. Питання поки не вирішене. Вони самі ще не знають, а сторона Лукашенка намагається всидіти на двох стільцях", - додала астролог.

Також астролог попереджає, що карти показують про втрати і складну ситуацію.

"Київ буде оборонятися і боротися до кінця. Прилітати ракети будуть не тільки в Київ, але в підсумку ми отримаємо чудове майбутнє", - додала фахівець.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти