"Буде ще та Буча": коли звільнять Херсон, Крим та головна мета війни - прогноз від Макса Гордєєва

21 серпня 2022, 14:36
Зірковий екстрасенс наполягає на перемозі України, проте шлях до неї буде жорстким.
Коли звільнять Херсон-Макс Гордєєв
Коли звільнять Херсон від окупації - прогноз Макса Гордєєва / УНІАН, Суспільне , instagram.com/maxgord

Український медіум, зірковий екстрасенс Максим Гордєєв спеціально для Главреда зробив прогноз на деокупацію захоплених РФ територій України, і відповів на "найболючіші" питання.

У тому числі була порушена тема звільнення півдня України в цілому, і Херсона та його області зокрема. Екстрасенс повідомив, що вже бачить місто звільненим і в складі незалежної України. Правда, це буде дуже непросто.

"Насправді Херсон буде одним із перших міст, які деокупують. І це не може не тішити, тому що енергетично я вже його бачу деокупованим. І там, звичайно, просто… Той жах, який вони там залишили і залишать, то це буде ще та, як то кажуть, Буча", - зазначає Гордєєв.

Він також підкреслив, що причина посиленої "уваги" ворожої армії по відношенню до міст і областей України, які раніше були найбільш лояльними до РФ - в людях, які там живуть: "Я хочу, щоб всі зрозуміли, що проблема залишається, хто б що не казав, що б не казали хейтери, в людях. Чому ми допустили цю ситуацію? Тому що чомусь деякі люди, які живуть в наших окупованих містах, вирішили, що вони вже росіяни. И через те енергетично так і склалося: міста, які максимально кричали про "русский мир", "мы русские" і т.п., вони перші зазнали цієї проблеми. Тобто вони начебто енергетично притягнули їх до себе. А для чого це відбулося з цими містам? По-перше, для того щоб енергетично поставити крапки над тим, хто Україна, а хто – не Україна. Ми зараз відділили непотрібних від нас людей енергетично.".

Точну дату звільнення окупованих ра**истами територій Гордєєву передбачити важко: ситуація на фронті змінюється щохвилини, що плутає карти таролога. Проте екстрасенс впевнений - всі території повернуться в Україну і дуже скоро: "Просто зараз так все змінилося. По датам, я навіть не можу вам і сказати. Але це буде дуже скоро. І цих людей там вже не буде.Тобто вже не буде Херсону, в якому якісь люди кричать "мы за россию", не буде Маріуполя, Донецька і Луганська, які будуть за росію, не буде Криму "мы за россию". Тобто ми маємо зрозуміти,що ті люди, які зараз за росію, вони втечуть в ту росію. Тому з одного боку це дуже класна ситуація, бо треба у всьому шукати позитив. Тому що якщо ми будемо жити, як багато українців зараз, тільки негативом, то можемо з’їхати с глузду. Ми будемо випромінювати радіоактивні хвилі негативу, і цей негатив нас всіх і погубить".

Зірковий медіум та екстрасенс чітко бачить головну мету окупантів у війні з Україною. І це, на його думку, далеко не захоплення територій. "Я хочу, щоб всі люди зараз подивились на своє життя, і зрозуміли, що для росії найголовніша мета – зламати український дух. Це по-перше. І для того, щоб це зробити, треба налякати, треба розізлити, треба максимально зробити так, щоб люди почали вбивати енергетично один одного. Що ми зараз і бачимо. Бо люди, замість того, щоб радіти один за одного, замість того, щоб нормально реагувати на якісь аспекти, і взагалі відчувати себе по-іншому, максимально намагатися боротися зі своїм негативом, вони борються з іншими людьми, розпускають дуже багато хейту. І все їм повинна держава зробити. Я хочу звернутися до всіх людей і сказати: Люди, прокиньтеся. Ніхто вам взагалі нічого не винен. Ви повинні для себе зрозуміти, що той хейт, який живе у вас всередині, він трансформується у дуже погану енергію для нашої країни.Тому будь ласка, якщо ви відчуваєте себе погано, якщо ви не можете перестати слідкувати за новинами, і пропускати все через себе, то звертайтеся, будь ласка, до психологів. Не треба транслювати негатив на вашу родину, на інших людей, і максимально хейтити все, що тільки можна".

Всі захоплені території, на жаль, звільнити до кінця року, скоріш за все не вдасться. Проте Гордєєв в повній впевненості - війна вже закінчилася. І Україна вже здобула перемогу: "Деякі міста – звільнять. Деякі – ні. Ви повинні розуміти, що взагалі енергія війни вона вже закінчилася, як така, для деяких міст. Ви повинні розуміти, що це – поетапна ситуація. Це не буде так, що там хтось прийде і скаже: "Все!" Енергетично війна закінчилась. Зараз відчуваю, що ми виграємо стовідсотково". Слідкуйте за зоряним медіумом Максом Гордєєвим в Instagram.

Деокупація Херсонщини

Раніше повідомлялося, що ЗСУ 12 серпня зруйнували останній міст біля Каховської гідроелектростанції. По ньому російські війська переправляли свою техніку на тимчасово окупованих територіях Херсонської області.

Аналітики ISW зазначають, що російські окупанти на Херсонщині, яких ЗСУ відрізали від постачання, вдаривши по мостах, тепер найімовірніше нездатні підтримувати масштабні механізовані операції в Херсонській області і не зможуть відбивати контратаки українських військових.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти