Чи будуть в найближчі дні масові ракетні обстріли – відповідь астролога

25 серпня 2022, 11:34
Вона наголосила, що потрібно запасатися терпінням і готуватися до сприятливих днів, щоб прорватися вперед.
Ракета, астрологи
Чи будуть в найближчі дні масові ракетні обстріли/ УНІАН, pixabay.com

Астролог Ольга Медвецька поділилася прогнозом, чи варто у найближчі дні чекати масових ракетних обстрілів. За її словами, логічно було б їх очікувати, проте зірки їх не віщують.

Обстріли будуть, проте у буденних масштабах, до яких українці уже звикли. Про це астролог написала на своїй сторінці в Instagram.

"Тут така штука. Головою я розумію, що було б цілком закономірно з їхнього недолугого боку щось гидотне утнути. Однак зірки не віщують чогось страшенного. Цілком допускаю, що будуть обстріли, однак це вже буденний стан речей", – написала Медвецька.

За словами астролога, потрібно запасатися терпінням і готуватися до сприятливих днів, щоб прорватися вперед.

Вона зазначила, що наприкінці поточного тижня у суботу, 27 серпня, буде Молодик. Тому в найближчі дні не варто перенапружуватися, адже цілком ймовірно, що як фізичні, так й емоційні сили будуть майже на дні.

Також астролог закликала бути обережними і попередила, що можливі вкидання неправдивої інформації у ЗМІ.

"Похибки у роботі техніки, транспорту і проблеми у взаєморозумінні та мисленні будуть супроводжувати весь тиждень. А ще велика ймовірність брехливих вкидів у ЗМІ. Фільтруйте те, що вам намагаються покласти в голову, і остерігайтеся шахраїв", – написала Медвецька.

Раніше таролог Людмила Хомутовська зазначала, що українські військові можуть знищити Кримський міст уже найближчим часом. Це може статися або у День Незалежності України 24 серпня, або в найближчі дні.

Також раніше астролог Ольга Медвецька назвала найнебезпечніші для України дати у найближчі пів року. Вона наголосила, що у такі дати українцям варто бути дуже обережними. Існує загроза, що можуть статися великі катастрофи – як природного, так і техногенного чи воєнного характеру.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти