Коли Крим повернеться у склад України – прогноз таролога

24 серпня 2022, 08:34оновлено 24 серпня 2022, 10:37
Кримський міст може бути знищений або 24 серпня, або у найближчі дні.
Карты таро, Крым
Таролог сказала, коли півострів повернеться у склад України/ pixabay.com, УНІАН

Українські військові можуть знищити Кримський міст уже найближчим часом. Це може статися або у День Незалежності України 24 серпня, або в найближчі дні.

Такий прогноз дала таролог Людмила Хомутовська на YouTube-каналі "Мій світ". За її словами, це станеться, якщо окупанти перейдуть "червоні лінії".

"Це станеться, якщо росіяни перейдуть "червоні лінії". Не здивуюсь, що якщо це станеться 24 серпня", – сказала таролог.

Також вона зазначила, що вибухи у Криму можуть свідчити про те, що почалася деокупація українського півострова. За її словами, Крим може повернутися до складу України після війни.

Згідно з прогнозом таролога, російські загарбники більше не зможуть наступати на Україну. Їм не вдасться захопити нові території.

Раніше астролог Ольга Медвецька назвала найнебезпечніші для України дати у найближчі пів року. Вона наголосила, що у такі дати українцям варто бути дуже обережними. Існує загроза, що можуть статися великі катастрофи – як природного, так і техногенного чи воєнного характеру.

Також раніше астролог Наталія Власенко вказала дату, коли може померти російський диктатор Володимир Путін. Це може статися уже до кінця серпня, хоча натальна карта Путіна показує, що можливо він уже мертвий.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти