Будуть переговори: з'явилась точна дата завершення війни в Україні - астролог

23 серпня 2022, 14:30
9311
Основні домовленості у переговорному процесі будуть досягнуті 8-9 грудня.
Будуть переговори: з'явилась точна дата завершення війни в Україні - астролог
Основні домовленості щодо припинення війни будуть досягнуті на початку грудня / Фото ua.depositphotos.com, УНИАН

Переговори між Україною та Росією про припинення війни можуть початися вже наприкінці жовтня. Це вирішить багато проблем. Про це заявила астролог Ольга Медвецька, повідомляє УНІАН.

Вона прогнозує, що посередниками у переговорах стануть представники багатьох держав. Це все допоможе досягти вирішення конфлікту.

"Вже через кілька днів після затемнення, а саме з 30 жовтня, почнеться період ретроградності планети війни й агресії – Марса. З цього моменту почнуться переговори (або стартують розмови про відновлення переговорів) про реальне прийняття мирової угоди (а не тільки номінальні, як це було навесні 2022 року). У цьому процесі, в якості посередників і гарантів, також братимуть участь багато інших держав. Можна сказати, що це буде вирішенням конфлікту, який бере свій початок з 2015 року (саме тоді були підписані другі "Мінські домовленості")", - сказала Медвецька.

За даними астролога, переговори триватимуть до 13 січня 2023 року, але основні домовленості будуть досягнуті 8-9 грудня.

"До речі, закріплення нових правил і угод відбудеться між іншими державами та/або міжнародними організаціями. Вони стосуватимуться, зокрема, візового режиму або інших правил пересування по світу, а також економічної взаємодії. А вже після 13 січня і до 17 березня 2023 нові домовленості будуть вступати в силу, також відбудеться їх імплементація на рівні подій", - додала астролог.

Астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори й запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Відомий астролог і суддя проекту Битва екстрасенсів Хаял Алекперов прогнозував, що Україна переможе Росію на полі бою, а на країну-агресорку чекає розплата за все скоєне.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти