"Бункерний щур буде знищений": астролог передрік долю Путіна і зміну влади в РФ

7 червня 2022, 21:26
За словами астролога, 16-21 липня буде досить несприятлива комбінація планет в гороскопі Путіна.
Путін, Росс
Путін і Росс / УНІАН

Росії варто чекати зміни влади. Як каже астролог Влад Росс, це трапиться в дуже важливі затемнення: 20 квітня, в день народження Гітлера, а також в день народження Карла Маркса – 5 травня.

"До цих дат вже встановляться мир і штиль. Так що залишилося потерпіти ще трохи. До цього часу Володимира Путіна вже не буде при владі в РФ. Швидше за все, він буде мертвий. Сатурн, символ повалення, пройде по Юпітеру, символу влади, в його гороскопі в січні-лютому 2023 року", - сказав астролог Главреду.

За словами астролога, 16-21 липня буде досить несприятлива комбінація планет в гороскопі Путіна.

"Нептун, символ змов і повалення, буде робити аспект до Сатурна, що вказує на можливість повалення з займаної посади і краху режиму. Плюс 16 липня в будинок влади в гороскопі Росії увійде Марс, що вказує на можливість вбивства. І одночасно на трансценденті буде знаходитися планета малого нещастя - Сатурн", - говорить експерт.

За його словами, середина липня - найбільш ймовірний час для повалення Путіна.

"Можливий навіть його відхід з життя. Одним словом, змова проти Путіна може визріти, і бункерного щура буде знищено", - говорить Росс.

читайте такожПродовження війни і пожежі: астролог назвав найнебезпечніші моменти червня 2022

Гороскоп для України

Астролог Влад Росс зазначає, що червень-2022 обіцяє бути більш-менш спокійним і доброзичливим Місяцем, без особливих напружених аспектів і рутини, проте є і заборони, який порушувати не варто.

При цьому астролог попередив, що варто очікувати запеклих боїв. За його прогнозом, війна в Україні в червні не закінчиться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти