Година розплати і повний крах вже близько: астролог розповіла, що чекає на Путіна, Шойгу й всю Росію

23 квітня 2022, 12:02
Чорний Місяць говорить про поразку Росії в головній битві. А Марс - про масштабні руйнування і навіть втрати територій, свідчить гороскоп Росії.

Путін, Шойгу, гороскоп Росії
Гороскоп Шойгу говорить про те, що він втратить все, йому загрожує в'язниця / Колаж фото Reuters, pixabay.com

Коли закінчиться війна - запитання, яке щодня ставлять собі українці. Але однозначної відповіді на нього немає - не можуть назвати точну дату ні політики, ані військові, ані політологи, ані астрологи. Проте всі сходяться в одному - перемога буде за Україною.

Астропсихолог Валентина Віттрок розповіла, що хоча немає чітких вказівок на те, скільки ще триватиме війна Росії проти України, для країни-агресора все закінчиться сумно - розрухою і втратою територій. Про це свідчить гороскоп Росії.

"Я відштовхувалася від двох значущих для цієї країни дат — 12 червня 1990 року, коли було ухвалено декларацію створення держави Росія, і 25 грудня 1991 року — день, коли остаточно впав СРСР і відбулося перше підняття прапора РФ. Обидві дати однаково погані для країни та вказують на програш у військових діях. Чорний Місяць, який, судячи з гороскопу Росії, перебував у восьмому будинку (саме він відповідає за війну) говорить про поразку в головній битві. А Марс, який опинився в четвертому будинку - про масштабні руйнування і навіть втрату своїх територій", - сказала Віттрок в інтерв'ю Фактам.

Також, прогнозуючи майбутнє країни, потрібно враховувати гороскопи її правителів. З президентом РФ Володимиром Путіним в цьому відношенні складно, адже точна дата і час його народження засекречено. А ось гороскоп глави російського Міноборони Сергія Шойгу можна скласти. Відомо, що він народився 21 травня 1955 року.

"Шойгу гідний свого господаря. Обидва вони складають пару абсолютно безпринципних, брехливих, хитрих і безжальних людей. Більш того, Шойгу в силу свого походження — він тувинець — не гребує окультними науками. Дата його народження - 21 травня 1955 року. Саме в цей час були так звані дні Гекати — коли на небі немає Місяця. Шойгу - "гекатник", людина з "темним оком", що володіє магічними можливостями. А, як ми знаємо, Путін любить оточувати себе шаманами", - поділилася астропсихолог.

Гороскоп Шойгу говорить про те, що він втратить все, і йому загрожує в'язниця.

"До речі, Шойгу і Путіна ріднить розташування Плутона в їхніх гороскопах. У обох він знаходиться в знаку Лева - це будинок війни. Тож, обом була призначена війна. По суті, Путін і Шойгу вже не раз її розв'язували в інших країнах", - зазначила експерт.

За її словами, в гороскопі Шойгу саме 2022 рік — вирішальний.

"Особливо кінець квітня, коли Марс і Меркурій знаходяться в будинку смерті. Це говорить про те, що для людини настав час розплати за все скоєне і повного краху йому не уникнути", - резюмувала Віттрок.

Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку.

"Я вам скажу так: він і так вже при смерті, але навколо нього в'ються сильні цілителі, які підтримують його здоров'я на необхідному рівні", - зазначив екстрасенс.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти