Надзвичайно складна оптична ілюзія: потрібно знайти горобця на картинці

3 липня 2023, 11:28оновлено 4 липня 2023, 09:51
13967
Пташку помітять лише ті, хто має надзвичайну уважність і спостережливість. Це не так просто, як може здатися на перший погляд.
Девушка, головоломка
Потрібно знайти горобця на картинці/ ua.depositphotos.com, Fresherslive

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій може суттєво покращити розумові здібності та загострити уважність до деталей. А якщо виконувати такі завдання щодня принаймні по 5-10 хвилин, результат не змусить себе довго чекати. Наступна оптична ілюзія здатна кого завгодно загнати у глухий кут, адже потрібно буде знайти горобця, який заховався на картинці.

Час виконання завдання обмежений – на це дається всього 12 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви готові кинути собі виклик, тоді зберіть докупи всю свою уважність та приготуйтеся зіткнутися із труднощами.

Якщо вам подобаються головоломки та оптичні ілюзії, радимо розв'язати також наступну: Казкова оптична ілюзія для найрозумніших: лише одиниці знайдуть пташку за 15 секунд

відео дня

На чорно-білому фото ми бачимо високу будівлю. Частину фотографії справа і зліва займають гілки дерев. На перший погляд від зображення віє атмосферою самотності – ми не бачимо на ньому ні людей, ні тварин. Але це тільки на перший погляд, адже на фото все-таки присутня жива істота – десь там заховався горобець.

Знайти пташку зможуть лише ті, хто має гострий погляд і неабияку посидючість та спостережливість.

Спробуйте зосередитися на виконанні завдання, не відволікатися ні на що інше і вкластися у запропонований час. Але якщо не виходить знайти птаха за 12 секунд – не засмучуйтеся, а просто дайте собі більше часу.

Головоломка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти горобця на картинці/ Fresherslive

Якщо у вас не виходить швидко знайти горобця, даємо невелику підказку – зверніть увагу на гілки дерева ближче до лівого верхнього кутка.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка, оптическая иллюзия
Горобець добре заховався/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій треба знайти друга для слона. На картинці зі слоном десь заховалася друга тварина, яку майже неможливо побачити. Помітити її зможуть лише найуважніші.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про казкову оптичну ілюзію для найрозумніших, у якій потрібно знайти пташку за 15 секунд. Розібратися із загадковим малюнком буде непросто. Пташка заховалася у такому місці, де помітити її зможуть лише справжні генії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти