Надзвичайно складна загадка: мало кому вдасться знайти число 67 за 12 секунд

12 червня 2023, 13:09
79310
У морі чисел у кого-завгодно почнуть розбігатися очі. Навіть не думайте, що буде легко знайти потрібне число серед безлічі інших.
Девушка, головоломка
Потрібно знайти число 67 за 12 секунд/ ua.depositphotos.com, latestnews.fresherslive.com

Чи впевнені ви у своїй уважності та вмінні швидко розгадувати різні загадки? Наступна головоломка дасть можливість перевірити, наскільки швидко і точно ви помічаєте навіть незначні деталі. Якщо ви готові кинути собі виклик, тоді – вперед.

Не забудьте покласти біля себе секундомір, адже доведеться стежити, скільки часу вам знадобилося на виконання завдання. На розгадування загадки дається всього 12 секунд, тому це завдання може стати справжнім складним випробуванням, пише latestnews.fresherslive.com.

На картинці ми бачимо велику кількість чисел 97, які розташовані у ряди і стовпці. На перший погляд здається, що крім цих чисел більше нічого там не можна побачити. Але це оманливе враження. Десь на малюнку причаїлося число 67, і його потрібно знайти на швидкість.

відео дня

Для виконання завдання доведеться бути максимально уважними, а ще – не відволікатися ні на що інше. Просто увімкніть секундомір або таймер і починайте розгадувати загадку. Повірте, максимальна концентрація – це саме те, що зараз потрібно.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдалося знайти число 67 за 12 секунд. У такому разі просто виділіть собі більше часу і почніть виконувати завдання знову. Не варто опускати рук – продовжуйте працювати над завданням, і все обов’язково вийде.

Головоломка
Мало кому вдасться знайти число 67 за 12 секунд/ latestnews.fresherslive.com

Якщо вам не вдається знайти потрібне число, залишаємо невелику підказку – зверніть увагу на правий верхній кут картинки.

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Головоломка
Число 67 – у правому верхньому куті/ latestnews.fresherslive.com

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно було знайти злодія у лікарні. На це дається всього 8 секунд. Не кожному вдасться знайти правильну відповідь за такий короткий проміжок часу.

Також раніше ми розповідали про головоломку на швидкість, у якій потрібно знайти число 264 серед великої кількості чисел 254 всього за 3 секунди. Складна загадка може заплутати навіть найкмітливіших, адже серед такої кількості чисел буде важко помітити одне, яке відрізняється.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти