Надзвичайно складна загадка: потрібно знайти каблучку серед годинників за 15 секунд

1 червня 2023, 11:55
На картинці зображені десятки годинників, і десь серед них є одна каблучка. Щоб знайти її, доведеться проявити неабияку уважність.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти каблучку серед годинників за 15 секунд/ Jagran Josh, ua.depositphotos.com

Головоломки дають можливість тримати свій мозок у тонусі. Тому якщо у вас є кілька вільних хвилин під час перерви на роботі або під час відпочинку після важкого робочого дня, то чому б не провести цей час з користю для себе?! Наступна головоломка змусить зібрати докупи всю свою уважність, адже потрібно буде знайти каблучку серед годинників.

На малюнку ми бачимо десятки різних годинників – від настінних до маленьких наручних. І десь серед них "заховалася" каблучка, пише Mirror. Перевірте себе, чи вдасться вам її знайти за обмежений час – 15 секунд.

Годинники розташовані на фіолетовому фоні. На перший погляд здається, що такий контрастний фон мав би допомогти у виконанні завдання, адже на цьому фоні буде краще видно каблучку. Але насправді не усе так просто.

відео дня

Під час пошуку спробуйте вкластися у зазначений проміжок часу, але не засмучуйтеся, якщо у вас на це завдання піде більше часу, адже ця загадка не така вже й легка.

Коли знайдете каблучку, можете також запропонувати розгадати цю загадку своїм рідним і друзям – швидше за все вони також будуть не проти перевірити свою уважність та кмітливість.

Головоломка
Потрібно знайти каблучку серед годинників за 15 секунд/ Jagran Josh

Якщо вам не вдається знайти потрібний предмет, даємо невелику підказку – зверніть увагу на лівий нижній кут картинки і намагайтеся шукати не між годинниками, а на годинниках.

Правильну відповідь ми залишаємо внизу.

Головоломка
Каблучка у лівому нижньому куті картинки/ Jagran Josh

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти на малюнку 15 котів. На завдання дається всього 11 секунд. Тваринки заховалися у вітальні, і знайти їх буде непросто.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно за 10 секунд знайти число на картинці. Щоб відшукати його, доведеться застосувати всю свою уважність.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти