Що буде з тілом, якщо кожен день є лимон - пояснення дієтолога

27 листопада 2021, 01:34
Як каже відомий дієтолог Олександра Лапіна, вживати лимон можна далеко не всім людям. Це тому що (і оскільки) даний фрукт є природним алергеном.
Лимон
Що буде з тілом, якщо кожен день є лимон - пояснення дієтолога / ua.depositphotos.com

У лимона є багатогранні корисні властивості. Але при певних особливостях організму вживання такого фрукта неприпустимо. Про це відомий дієтолог Олександра Лапіна розповіла в коментарі РИА Новости.

"Лимон покращує травлення, пробуджує апетит, зменшує кількість холестерину в крові, полегшує спазми і навіть перешкоджає утворенню ракових пухлин. Лимон в більшості випадків використовується для боротьби із застудою і кашлем. Також він є противірусним і антибактеріальним продуктом", - говорить вона.

Однак Лапіна зазначила, що вживати лимон можна далеко не всім. Він є алергеном (це варто пам'ятати тим, у кого є алергія на цитрусові). Також варто відмовитися від лимона при захворюванні нирок, а також при проблемах з шлунково-кишковим трактом.

відео дня

читайте такожЇжа, від якої не схуднеш: дієтолог назвала фрукти і овочі, які заважають скинути вагу

Нагадаємо, раніше дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.

Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору може поліпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти