Грошова удача і солідний дохід: кому зі знаків очікувати до кінця лютого

17 лютого 2022, 20:37оновлено 21 лютого 2022, 10:55
Хто зі знаків ризикує влізти в борги, а кому пощастить знайти роботу мрії.
гороскоп 2022
Гороскоп на лютий 2022 - кому пощастить з грошима / depositphotos.com/

В кінці лютого удача у вирішенні фінансових питань може посміхнутися далеко не всім представникам зодіакального кола. Хто може заручитися неймовірним везінням і примножити капітал, а кому доведеться гарненько попрацювати, щоб досягти стабільності.

Гороскоп на березень 2022 розповість, кому зі знаків перший місяць весни приготував щедрі подарунки, а кому доведеться долати перешкоди на шляху до бажаної мети.

Астрологи склали грошовий гороскоп на кінець лютого і розповіли, кому зі знаків вдасться зловити удачу за хвіст, а для кого цей періорд буде повним провалом.

Овен

Фінансове становище Овнів в кінці лютого буде радувати стабільністю. Вам можна трохи розслабитися і спочивати на лаврах професійних успіхів. Плоди вашої роботи сприятливо позначаться на гаманці, не виключені премії або підвищення зарплати. Знайомство з впливовими людьми допоможе втілити задумане в життя.

Тілець

В кінці зими для Тільців настав час рішучих дій. Якщо замислювалися про нову роботу - відправляйте резюме і ходіть на співбесіди. Влаштовує теперішня - сміливо звертайтеся до начальства з проханням підвищення окладу. У період з 20 по 25 лютого вам можуть допомогти люди, які добре знають ваші таланти.

Близнюки

Сприятливе розташування зірок дасть поштовх до професійного розвитку Близнюків. Ваші природні чарівність і товариськість допоможуть зав'язати корисні знайомства. У період з 17 по 23 лютого не пропустіть вигідні можливості, які можуть поліпшити ваше життя.

читайте такожГороскоп на завтра, 22 лютого 2022: Тільцям - таємні знаки, Дівам - удача

Рак

Ракам не варто приймати рішень на емоціях. Особливо тих, які стосуються фінансових питань. Ризикуєте зв'язати себе великими боргами і понести збитки. Дивіться в обидва, в останні тижні зими підвищується ймовірність обману і маніпуляцій.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 21-27 лютого: Левам - небезпечні спокуси, Близнюкам - важке рішення, Скорпіонам - сварки

Лев

Левам не доведеться сидіти без роботи. Обов'язків додасться і вам доведеться закатати рукава, щоб впоратися з ними. Ваші організаторські здібності на висоті, а вміння чітко планувати викликає повагу колег і співробітників. Ваша праця може щедро окупитися, не виключена солідна надбавка або премія. А деякі представники знака навіть можуть інвестувати в нерухомість.

Діва

У професійній діяльності Діви можуть продемонструвати свої сильні сторони. Це не залишиться непоміченим начальством, і ви відчуєте це на своєму гаманці. Найвдаліший період до 21 числа.

читайте такожЯк же це дратує: названі головні недоліки кожного знака зодіаку

Терези

Мотивація Терезів стане тим самим фактором, який допоможе зміцнити фінансове становище. Ви націлені досягати найкращих результатів, і можете домогтися свого. Однак зірки радять стримати витрати, щоб у березні не довелося включати режим економії.

Скорпіон

Ті, хто в пошуку роботи, нарешті зможуть отримати вигідну пропозицію з відмінними умовами і оплатою праці. Не виключено, що ви познайомитеся з людьми, які внесуть лепту в поліпшення вашого матеріального становища.

читайте такожДень ангела в березні 2022 за церковним календарем - хто відзначає іменини

Стрілець

В кінці зими Стрільці стануть справжнісінькими везунчиками. Їм посміхнеться грошова удача і вийде легко вирішити всі фінансові питання. З 16 числа сприятливо займатися пошуком нової роботи і розширенням бізнесу.

Козеріг

У цьому періоді у Козерогів не вийде "стрибнути вище голови" і досягти нереальних професійних успіхів. Радує одне, ваша фінансова ощадливість забезпечує стабільність. З 20 числі ви сконцентруєтеся на першочергових завданнях, і старанно будете виконувати свою роботу.

Водолій

Фінансову удачу Водолій зможуть залучити тільки наполегливою працею. Не варто ухилятися від роботи, акуратність і уважність до деталей допоможуть уникнути прикрих помилок, які можуть позначитися на фінансовому добробуті. Якщо ви інвенстуєте - варто очікувати прибутку в кінці місяця.

Риби

Ваш нестандартний підхід до вирішення складних проблем і кмітливість допоможуть заробити додаткові бали в очах начальства і домогтися довгоочікуваного підвищення. З 18 числа можна розраховувати на вигідні угоди, які поліпшать фінансове становище.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти