Грошова удача і везіння: астролог назвав 4 знаки зодіаку, яким неймовірно пощастить у грудні

1 грудня 2022, 23:15
У грудні на деякі знаки Зодіаку чекає неймовірний фінансовий успіх, удача в усіх починаннях, а також романтичні стосунки.
Грошова удача і везіння: астролог назвав 4 знаки зодіаку, яким неймовірно пощастить у грудні
Влад Росс назвав головних щасливчиків грудня / Колаж УНІАН, kruto.online

Астролог Влад Росс склав гороскоп на грудень 2022 і назвав головних щасливчиків місяця серед знаків Зодіаку. У список потрапили тільки чотири представники зодіакального кола. Так, щасливчиками грудня стануть такі знаки зодіаку: Діва, Терези, Стрілець та Козеріг. Про це експерт розповів в інтерв'ю Главреду.

Гороскоп для Діви на грудень-2022

У Діви все буде добре і навіть чудово в грудні 2022 року, в тому числі під час повного блекауту в Україні. Діва буде працювати, навіть якщо температура в кімнаті опуститься до нуля градусів.

"Цей місяць може виявитися вельми завантаженим роботою. Можливі аврали і різного роду стресові ситуації. Події будуть розвиватися стрімко, а тому легко буде припуститися помилок або перетрудитися. Але, незважаючи ні на що, Діва може досягти великих результатів і мати успіх", - розповів Росс.

Астролог застеріг, що у грудні 2022 року Діві слід бути обережнішою в спілкуванні з начальством, бо можуть виникати питання і розбіжності з різних причин. А от у особистому житті у Діви відбудуться приємні події, на неї чекають любов і щастя. Кохані і діти будуть радувати Діву приємними сюрпризами. Також грудень стане для Діви найпрекраснішим часом для зачаття дитини.

Якщо кризові моменти на роботі будуть вибивати Діву з рівноваги, завжди буде щось, що зможе її підтримати і знизити загострення пристрастей. У цей період важливо пам'ятати, що великі починання і важливі дії можуть привести до бажаного результату. Особливо це стосується першого тижня грудня. Діві потрібно поставитися до цього філософськи і не намагатися стрибнути вище голови. Краще вибирати такі стратегії в роботі, які Діві добре знайомі, особливо після 10 грудня.

"Венера знаходиться в 5-му домі від Діви – в Козерозі, а це значить, що у представників знака можуть бути величезні ставки, амбіції і фінансові удачі. Найбільш грошовий знак зодіаку в грудні – це Діва", - розповів астролог.

Фахівець також порадив Діві не забувати про відпочинок, розваги і перемикання з напруженого режиму на більш розслаблений – це буде допомагати Діві в грудні.

Гороскоп для Терезів на грудень-2022

Грудень 2022-го пройде для Терезів під знаком плюс. У цей період життя представникам знака буде все складніше впоратися з гординею, зарозумілістю, впертістю, через що вони можуть відчувати себе не в своїй тарілці, спілкуючись із людьми з близького оточення. Можливі сварки і розбіжності з родичами. Також у грудні варто бути особливо обережними з будь-якими експериментами, зокрема, краще не починати нові навчальні програми – набагато корисніше повторити старе і вивчене.

Як зазначив астролог, у грудні Терезам буде найбільш комфортно у власному будинку. Можлива вдала покупка нерухомості або вигідні угоди, пов'язані з землею. Терезів охопить бажання поліпшити атмосферу, створити настрій свята, прикрасити житло, запросити гостей. Новий рік Терезам потрібно зустрічати вдома, де їм буде комфортніше, ніж будь-де. Їм потрібно встановити велику ялинку, прикрасити її – і все буде блискуче і чудово.

"Щоб знизити стрес, Терезам у грудні важливо правильно розставити пріоритети і не намагатися встигнути все. Краще задуматися, на що саме їм хотілося б витрачати сили, і направити енергію саме в це русло. Спойлер: для Терезів це любов і секс, а також стосунки з близькими та родичами. Якщо Терези давно не бачилися з батьками, дідусями чи бабусями, в останній місяць 2022 року потрібно з ними зв'язатися і, можливо, навіть привезти до себе в гості", - каже Росс.

Астролог зазначив, що Терезам не варто в грудні вступати у відкриті конфлікти з близькими родичами або сусідами. Бо саме з сусідами і колегами можуть бути складні відносини, а в подальшому буде складно відновити гармонійні стосунки.

Гороскоп для Стрільця на грудень-2022

У Стрільця грудень 2022 року пройде чудово. У його відносинах із партнерами – діловими і особистими – будуть виникати певні складнощі, але при цьому Стрілець зможе знайти компроміс. Та й взагалі його взаємини з людьми будуть блискучими.

З іншого боку, цього місяця у Стрільця можуть з'явитися відкриті конкуренти. Можливо відкрите протистояння, конкуренти навіть можуть відібрати бізнес Стрільця. Це не найкращий час, щоб давати кому-небудь в борг.

Крім того, Стрільцю слід бути готовим до того, що його перевірятимуть у грудні. Незважаючи на військові дії, можливі якісь наїзди на його фінанси. Але, разом з тим, Стрільцю буде щастити в грудні у фінансових справах. В цей час може з'явитися одразу кілька джерел доходу, або ж йому запропонують дуже цікавий проект із привабливими фінансовими бонусами, братися за який можна буде вже в 2023 році, після всіх новорічних свят.

"У грудні Стрілець може зробити вдалі покупки. Та й в цілому витрати до 25 грудня будуть у задоволення. Стрілець любить свята, веселощі, застілля і весілля, і саме в грудні йому все це буде прекрасно вдаватися. З перевіреною людиною довготривалий шлюб при Венері в Козерозі вельми сприятливий", - розповідає астролог.

Як зазначив Росс, щоб знизити стрес, Стрільцеві необхідно розібратися в собі, подумати, яких людей він хотів би бачити поруч із собою, а з ким потрібно розірвати стосунки і розлучитися. У цьому місяці до Стрільця можуть повертатися люди з минулого, якщо він відчує необхідність у них. Кохану людину можна буде повернути, особливо після 10 грудня.

Гороскоп для Козерога на груднь-2022

Грудень-2022 для Козерога пройде під жирним знаком плюс. Місяць обіцяє бути вдалим. Проте є одна проблема, яка може виникнути у грудні. Вона буде пов'язана з самопочуттям і здоров'ям. Цього місяця про себе можуть нагадати старі хвороби, а у Козерога часті проблеми з кістками і серцем. Представникам знака варто бути обережнішими в громадських місцях, щоб не підчепити вірус. Краще скоротити кількість контактів – коронавірус і грип можуть наздогнати саме Козерога. Козеріг здатний буде вийти з будь-яких станів, якщо буде приділяти більше уваги не іншим людям, а собі.

За словами астролога, грудень стане сприятливим періодом для того, щоб показати всім свої таланти: оприлюднити альбоми в мережі, займатися творчістю, брати участь у талант-шоу, організовувати виставки, рекламу, зацікавлювати інших людей.

"Венера – планета грошей, успіху і щастя – у другій половині місяця розташується якраз у знаку Козерога. Тому у грудні Козеріг може зустріти свою другу половину, людину на всі часи", - розповів Росс.

Щоб знизити стрес, Козерогу необхідно вірити в себе і свої сили, не намагатися довести іншим свою здатність впоратися з будь-якою проблемою – потрібно просто спокійно робити свою справу так, як Козеріг це вміє.

Як зазначив астролог, перш за все, цього місяця необхідно піклуватися про своє здоров'я і зовнішність. Сприятливою буде кардинальна зміна зовнішності або кольору волосся. Також добре буде зробити манікюр, педикюр і косметологічні процедури для здоров'я шкіри, наприклад, провести операцію з видалення родимок, новоутворень, а також вдалою буде операція по збільшенню грудей.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти