Грошовий гороскоп на весну-2023 від Влада Росса: які знаки зодіаку розбагатіють до літа

10 березня 2023, 21:25
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, які в березні-травні будуть "гребти гроші лопатою".
Астролог Влад Росс склав фінансовий гороскоп на весну 2023 року
Астролог Влад Росс назвав три знаки, які до літа можуть розбагатіти / Главред

Трьом знакам зодіаку весна 2023 року принесе фінансовий успіх, вони знайдуть сферу, в якій зможуть досягти хороших результатів, і гроші потечуть до них рікою. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Перший знак, який може розраховувати на успіх у грошових справах, за словами астролога, – це Овен.

"Овен стане головним щасливчиком цієї весни в матеріальному плані. На нього чекає успіх у кар'єрі. Юпітер до 16 травня буде в цьому знаку зодіаку, завдяки чому на Овна чекає велика удача в нових проєктах і справах. Всі ці починання Овна можуть бути вельми успішними і прибутковими", – зазначив Влад Росс.

Хороший період у фінансовому плані, за прогнозом астролога, буде також у Близнюків.

"Близнюки будуть процвітати завдяки діловим проєктам. Навесні у них можливі вигідні угоди, пов'язані з покупкою нерухомості, земельних ділянок. Особливо ефективно Близнюки зможуть діяти в клубах за інтересами і співдружності. Також на них чекатиме велика удача в ІТ-технологіях", – вважає Влад Росс.

Крім того, на думку астролога, весна-2023 стане хорошим періодом для Терезів, коли вони можуть поправити своє фінансове становище.

"Цей успіх може стосуватися нових зарубіжних планів і проєктів, вивчення іноземних мов. На Терезів чекають важливі справи з людьми здалеку. Суттєву користь їм принесе підвищення кваліфікації та рівня освіти. Вдалим буде для Терезів перехід на нову роботу навесні, зміна роду діяльності. Вони можуть завоювати хороше становище в суспільстві або отримати високу наукову ступінь. Сприятливою для них є еміграція", – запевнив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав детальний гороскоп на березень 2023 року для всіх знаків зодіаку, а також назвав щасливчиків і невдах місяця.

Крім того, Влад Росс склав любовний гороскоп на весну-2023 і розповів, які знаки зодіаку знайдуть щастя в коханні, а яким, навпаки, загрожує розлучення і проблеми у стосунках із другою половиною.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти