Дієтолог пояснив, який продукт універсальний для очищення організму від шлаків

25 листопада 2021, 22:30
Цей продукт рослинного походження вкрай добре і гарно впливає на серце і на судини, говорить відомий фітнес-тренер і дієтолог Павло Терехов.
Кропу
Дієтолог пояснив, який продукт універсальний для очищення організму від шлаків / ua.depositphotos.com

Кріп - хороший і вельми універсальний продукт для очищення організму від шлаку. Про це в коментарі порталу РИА Новости розповів відомий фітнес-тренер і дієтолог Павло Терехов.

"Кріп всім відомий в кулінарії. Він містить багато вітамінів, бета-каротин, фолієву кислоту та інші корисні речовини. Жоден стіл не обходиться без цього продукту: супи, пюре, салати, маринади — список нескінченний", — сказав він.

Кріп вкрай добре, каже Терехов, впливає на серце і на судини.

відео дня

"Кріп може не тільки допомогти заповнити нестачу вітамінів і мікроелементів. Ця трава благотворно впливає на серцево-судинну систему, володіючи судинорозширювальну дію і зміцнюючи судинну стінку, стимулює виведення жовчі, забезпечує послаблення кишечника", - уклав експерт.

читайте такожЕксперт розповіла, що буде з тілом, якщо щодня гризти арахіс

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що шотландські вчені з Абердинського університету з'ясували, що низькокалорійні дієти можуть продовжити життя.

На думку вчених, низькокалорійні програми харчування дозволяють на 18% знизити ризик ранньої смерті у людей з надлишком маси тіла.

Як заявила співавтор даного дослідження Елісон Авенель, найбільш корисні дієти з низьким вмістом жиру, цукру і рафінованих вуглеводів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти