Який продукт допоможе очистити організм восени і взимку - відповідь дієтолога

21 жовтня 2021, 01:49
Як каже дієтолог Світлана Фус, в холодну пору року потрібно вживати в їжу продукти, які, в першу чергу, добре засвоюються і покращують травлення.
Овочі
Продукти допоможуть очистити організм восени і взимку/ ua.depositphotos.com

Квашені продукти, зокрема, огірки, один з кращих продуктів для зміцнення імунітету в холодні пори року. Про це заявила відомий дієтолог Світлана Фус на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

За словами фахівця, квашені продукти містять багато пробіотиків, які захищають від простудних захворювань. Крім того, вони сприяють виведенню шлаків і токсинів, а також надовго зберігають відчуття ситості. Крім того, такі продукти добре засвоюються і покращують травлення.

Фус закликала розрізняти квашені і мариновані продукти, які готуються з оцтом і пастеризуються. І це знижує їх корисність.

відео дня

Проте, дієтолог попередила про те, що дуже багато квашеної їжі не можна їсти через високий вміст солі. Денною нормою є третина від усіх вживаних овочів (близько 60-120 грамів). Фахівець порадила вживати такі продукти не пізніше обіду.

читайте такожЯкі правила харчування потрібно дотримуватися жінкам після 40 років-відповідь дієтолога

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що шотландські вчені з Абердинського університету з'ясували, що низькокалорійні дієти можуть продовжити життя.

На думку вчених, низькокалорійні програми харчування дозволяють на 18% знизити ризик ранньої смерті у людей з надлишком маси тіла.

Як заявила співавтор даного дослідження Елісон Авенель, найбільш корисні дієти з низьким вмістом жиру, цукру і рафінованих вуглеводів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти