Дієтолог пояснила, що найкраще їсти на сніданок

7 листопада 2021, 03:50
Як каже відомий дієтолог-нутриціолог Надія Цапкіна, є певний список продуктів, які найкраще підходять для ідеального сніданку.
Яйця пашот
Дієтолог пояснила, що найкраще їсти на сніданок / Pixabay

Є певні продукти, які найкраще підходять для ідеального сніданку. Про це заявила відомий дієтолог-нутриціолог Надія Цапкіна в коментарі РИА Новости.

На її думку, на сніданок варто вживати яйця і вершкове масло.

"До складу яєць входять понад 40 вітамінів – більшість вітамінів групи В, А, Е, D, K, а також мікро - і макроелементів, необхідних для підтримки здоров'я: магній, цинк, калій, кальцій, селен, мідь, марганець, залізо і т. д. В 100 грамах яйця міститься 11-13 грам протеїну. Як ми знаємо, білок життєво необхідний нашому організму в якості будівельного матеріалу і перенесення поживних речовин до клітини", ‒ розповіла Цапкіна.

відео дня

читайте такожНазвано найшкідливіше блюдо для сніданку

Нагадаємо, раніше шотландські вчені з Абердинського університету з'ясували, що низькокалорійні дієти можуть продовжити життя.

На думку вчених, низькокалорійні програми харчування дозволяють на 18% знизити ризик ранньої смерті у людей з надлишком маси тіла.

Як заявила співавтор даного дослідження Елісон Авенель, найбільш корисні дієти з низьким вмістом жиру, цукру і рафінованих вуглеводів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти