Дієтолог пояснила, яким людям шкідливий ріпчасту цибулю

23 вересня 2021, 01:57
Зовсім не обов'язково їсти цибулю як панацею під час, коли організм в стані захворювання, каже відомий лікар-дієтолог і Нутриціолог Наталія Нефьодова.
Цибуля
Дієтолог пояснила, яким людям шкідливий ріпчасту цибулю/ ua.depositphotos.com

Окремі категорії людей можуть страждати від непереносимістю ріпчастої цибулі. Про це повідомила в коментарі Радіо Sputnik відомий лікар-дієтолог і Нутриціолог Наталія Нефьодова.

"Крім того, що в цибулі такому є вітаміни і мінерали, наприклад, вітамін С, вітаміни групи B, там ще є клітковина, багато фітовеществ, включаючи флавоноїдні, які працюють як антиоксиданти – знижують, пригнічують запальні процеси в організмі. Це можуть бути серцево-судинні захворювання, діабет, онкологія. Також цибуля позитивно впливає на імунітет", - сказала вона.

Нефьодова також каже, що зовсім не обов'язково їсти цибулю як панацею під час захворювання. Цей овоч можна і потрібно їсти завжди, додала медик.

відео дня

"Рекомендую вживати регулярно в якості одного з овочів. Він досить насичений за смаком, може використовуватися в якості приправи, тому завдяки цибулі ви можете, наприклад, знизити споживання солі. Єдине, потім буде запах. Але не з рота – насправді буде пахнути від шкіри, тому що речовини будуть виділятися через пори", – пояснила вона.

читайте такожЦибуля vs цибуля шалот: в чому різниця

Нагадаємо, раніше медики назвали причину появи і хвороби виразки на мові.

Лікарі в деталях розповіли, які продукти потрібно додавати до переліку свого харчування" - для того, щоб полегшити лікування гастриту або виразки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти