Дієтолог пояснила, чи можна заощадити на продуктах при схудненні

19 жовтня 2021, 03:10
В першу чергу, як підкреслює спеціалістка, при схудненні необхідно включити в щоденний раціон овочі різних кольорів - говорить дієтолог Анастасія Тараско.
Їжа
Дієтолог пояснила, чи можна заощадити на продуктах при схудненні / ua.depositphotos.com

Існує велика кількість недорогих продуктів, які допоможуть не тільки зберегти кошти, але і досягти бажаних результатів під час схуднення. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram написала ендокринолог і дієтолог Анастасія Тараско.

В першу чергу, як підкреслює спеціалістка, при схудненні необхідно включити в щоденний раціон овочі різних кольорів.

"Основу будь-якого схуднення, будь-якого раціону для зниження маси тіла складають всілякі кольорові овочі, крім висококрохмалистих: кукурудзи і картоплі. Причому бажано використовувати ті овочі, які ростуть у Вашому регіоні, — це всілякі види капусти, кабачок, зелень і так далі. Обмежень у споживанні овочів немає, єдина умова - не заправляти їх якимись хитромудрими складними соусами і заправками", — заявила Тараско.

відео дня

Крім того, дієтолог підкреслила важливість наявності в дієті білка, який міститься в курці, індичці, яловичині, яйцях і сирі. При відчутті почуття голоду дієтолог рекомендує додати трохи вуглеводів, які є в цільних крупах.

читайте такожДієтолог назвала продукти, що викликають здуття живота і заважають схудненню

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що шотландські вчені з Абердинського університету з'ясували, що низькокалорійні дієти можуть продовжити життя.

На думку вчених, низькокалорійні програми харчування дозволяють на 18% знизити ризик ранньої смерті у людей з надлишком маси тіла.

Як заявила співавтор даного дослідження Елісон Авенель, найбільш корисні дієти з низьким вмістом жиру, цукру і рафінованих вуглеводів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти