Дієтолог розповіла, що буде з тілом, якщо щодня їсти родзинки

13 листопада 2021, 05:03
Медик каже, що родзинки не можна вживати разом з циклоспорином (антибіотиком), оскільки він зменшує кількість препарату, що поглинається організмом.
Ізюм
Дієтолог розповіла , що буде з тілом, якщо щодня їсти родзинки / УНІАН

Ізюм потрібно включати у щоденний раціон. Про це розповіла в коментарі РИА Новости відомий дієтолог Анна Мелехіна.

За її словами, досить з'їдати 25 грамів родзинок (приблизно чверть чашки) на добу.

"Родзинки містять флавоноїди, які можуть надавати антиоксидантну дію, знижувати рівень поганого холестерину, розслабляти кровоносні судини і знижувати ризик ішемічної хвороби серця. Вона зазначила, що червоні сорти винограду містять більше антиоксидантів, ніж білі. Додавайте родзинки в кашу, оладки, салати. Отримуйте з ним харчові волокна, вітаміни і солодкий смак", — заявила Мелехіна.

відео дня

Дієтолог також додала, що родзинки у великих кількостях може викликати діарею, нудоту або блювоту. І його при цьому не можна вживати разом з циклоспорином (антибіотиком), оскільки він зменшує кількість препарату, що поглинається організмом.

читайте такожВчені з'ясували, який фрукт може врятувати від інсульту

Нагадаємо, раніше дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.

Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору може поліпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти