Дієтолог розповіла, як вживання какао впливає на шкіру

6 листопада 2021, 02:30
Дієтолог зазначила, що какао ‒ досить калорійний напій, якщо в нього додати молоко і цукор. Тому-то вживати какао людям краще з самого ранку.
Какао
Дієтолог розповіла, як вживання какао впливає на шкіру / ua.depositphotos.com

Какао-вельми багатогранний напій з корисними властивостями. Про це дієтолог Людмила Микитюк розповіла в коментарі РИА Новости.

Фахівець підкреслила, що мова йде про натуральному тертому какао, оскільки розчинний напій "містить хімію і барвники, а користі в ньому не більше 20%".

"Склад какао-порошку багатий вітамінами і мінералами, які нормалізують роботу м'язів і допомагають людям з анемією, забезпечують щільність кісткової тканини, необхідні дітям в період активного росту і вагітним жінкам, виводять поганий холестерин і очищають печінку, позитивно впливають на статеві гормони, забезпечують поділ клітин і зростання тканин, містять антиоксиданти, які перешкоджають появі раку, сприяють швидкому загоєнню ран", — сказала Микитюк.

відео дня

Дієтолог зазначила, що какао ‒ досить калорійний напій, якщо в нього додати молоко і цукор. Тому вживати какао краще з ранку. Вранці біологічні ритми більш активні і швидше відбувається розщеплення і переклад в енергію білків, жирів і вуглеводів.

читайте такожПочніть день з користю: 5 корисних напоїв для сніданку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, вчені знайшли харчову добавку-"вбивцю" похмілля. Виявляється, звичайна харчова добавка може "вбити" похмілля чи не наповал.

Також були названі 5 найкращих способів запобігти похмілля. Є стратегії, які люди можуть використовувати, поки п'ють спиртні напої. Ті допоможуть їм уникнути похмілля.

Пізніше вчені з Університету Глазго встановили - вживання вина замість пива або будь-яких міцних спиртних напоїв дає корисний ефект для організму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти