Дивовижна оптична ілюзія: лише генії знайдуть захованого чоловіка за 15 секунд

11 травня 2023, 12:54
Вам потрібно знайти охоронця, який може врятувати інтелігентів від нападника.
головоломка
Потрібно знайти охоронця за 15 секунд / фото: Adme

Оптичні ілюзії з ефектом обману зору стають неймовірним тренуванням для нашого мозку. Головоломки по картинках змушують нас сконцентруватися і мислити нестандартно.

Іноді в задачці по картинці нам потрібно знайти щось, чого, на перший погляд, там взагалі немає. Однак так сприймає зображення мозок, який рідко розбирається з подібними завданнями.

Ми пропонуємо вам розібратися з незвичайною головоломкою, перевірити свої вміння і потренуватися.

відео дня

Перед вами картинка із зображенням компанії інтелігентів, які перебувають у небезпеці. Злочинець раптово вистрибнув із засади та погрожує чоловікам зброєю. Врятувати інтелігентів може лише охоронець одного з них.

Вам потрібно за 15 секунд знайти охоронця. Однак зробити це не так просто. З цією оптичною ілюзією зможуть впоратись лише люди з дивовижними можливостями.

Де сховався охоронець

Якщо вам не вдалось знайти охоронця за 15 секунд, то спробуйте ще раз, не обмежуючи себе у часі. Для вирішення цієї головоломки-картинки слід мислити нестандартно.

Якщо вам так і не вдалося його відшукати, то ми розкриємо весь секрет головоломки. Цей охоронець весь час ховався за деревом. Саме у його бік показує зловмисник.

головоломка
Потрібно знайти охоронця за 15 секунд / фото: Adme

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам знайти зайву букву О серед букв Q. На вирішення цього завдання вам дається всього 10 секунд. Швидко розібратися з головоломкою зможуть лише люди з високим рівнем IQ.

Також Главред пропонував розібратися ще з однією головоломкою. Вам потрібно за 6 секунд знайти всього одну зайву цифру. З цим завданням впорається лише люди з винятковими навичками.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти