Дивовижна головоломка для особливих: потрібно знайти зайву цифру за 6 секунд

23 квітня 2023, 10:18оновлено 23 квітня 2023, 12:32
У головоломці потрібно знайти лише одну зайву цифру. Вона дуже схожа на вісімки, які ви побачите на картинці.
головоломка
Вам потрібно знайти в головоломці зайву цифру / Колаж фото Jagran Josh, ua.depositphotos.com

Головоломка - відмінний спосіб зрозуміти, наскільки ви уважна і спостережлива людина. Завдання з пошуком різних предметів на час допоможуть натренувати мозок.

За допомогою головоломок ви можете розкрити свій потенціал і почати сприймати речі інакше. Ви зможете мислити неординарно.

Ми пропонуємо вам розібратися з однією такою задачкою. Вам потрібно максимально зосередитися, адже у вас буде обмежений час для виконання завдання. Всього за 6 секунд вам потрібно знайти зайву цифру, повідомляє Mirror.

Перед вами картинка з набором цифр 8. Здавалося б, там лише набір з однієї цифри, проте це не так. Вам потрібно сфокусуватися і знайти там лише одну зайву цифру. Відразу зверніть увагу на те, що вони неймовірно схожі між собою і візуально її не буде видно в такій величезній кількості вісімок.

Варто відзначити, що розібратися з цією головоломкою менше ніж за 6 секунд зможуть лише люди з винятковими навичками.

головоломка
Вам потрібно знайти в головоломці зайву цифру / Jagran Josh

Де сховалася зайва цифра

Якщо вам не вистачило часу, щоб знайти зайву цифру за 6 секунд, то ви можете спробувати ще раз, не обмежуючи себе в часі. Ми дамо вам підказку - серед цифр 8 сховалася цифра 3. Завдання дійсно не з легких, адже вони неймовірно схожі між собою.

Якщо вам все ж не вдалося знайти букву І ви хочете дізнатися відповідь, то зараз ми розкриємо його. Варто відзначити, що всього на зображенні 13 рядів, в кожному з них по 30 цифр. Всі цифри розташовані в шаховому порядку. Потрібна нам цифра 3 ховається в 10 ряду. Вона є четвертою з кінця.

головоломка
Вам потрібно знайти в головоломці зайву цифру / Jagran Josh

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам знайти справжню маму грає на підлозі хлопчика. На вирішення цього завдання вам дається всього 7 секунд. На самій картинці є підказки, які допоможуть вам дізнатися, хто справжня мама малюка.

Також Главред пропонував розібратися ще з однією головоломкою. Ви потрібно за 11 секунд знайти всього одну зайву букву. З цим завданням впорається лише найуважніші.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти