Дизайн інтер'єру: названо головні помилки при покупці килима

23 червня 2022, 19:32
Є кілька помилок, які робить кожен при покупці килима.
Дизайн інтер'єру/килим
Дизайн інтер'єру / килим / Pinterest/Decorstly

Купівля килима-це не те, що більшість людей робить часто. Насправді, деякі можуть купувати килим лише кілька разів у житті. Через це споживачі можуть легко заплутатися в процесі покупки килима і в кінцевому підсумку отримати килим, який не буде відповідати їх потребам.

Купуючи килим, уникайте наступних поширених помилок:

Зациклення на вазі

Ймовірно, це перше, від чого дизайнери застерігають людей при покупці килима. Не думайте, що килим з більшою лицьовою масою краще, ніж килим з меншою. Коли справа доходить до килима, існує занадто багато інших факторів, що впливають на загальну якість. На жаль, багато продавців або занадто необізнані, або занадто байдужі, щоб належним чином пояснити це покупцям. Легше сказати комусь, що важкий килим краще, ніж легкий килим, ніж пояснювати всі інші фактори.

відео дня

читайте такожДизайн кухні: поради щодо планування ідеального простору

Економія на підкладці

Це чи не найгірша помилка, яку ви можете зробити при покупці нового килима. Повірте, ми знаємо, як важко виправдати витрату зайвих грошей на те, чого ви навіть не бачите. Ви, напевно, хотіли б заощадити гроші і витратити їх на речі, щоб сісти і подивитися — наприклад, Візьміть гроші, які Ви заощадили на підкладці, і купуйте нову лампу. Але в більшості випадків найважливіше те, чого ви не бачите.

Підкладка захищає ваш килим від зносу, поглинаючи вплив пішохідного руху. Підкладка кращої якості не тільки буде більш зручною для ходьби, вона також допоможе вашому килиму виглядати краще протягом тривалого періоду часу.

Припущення, що килими однакові, тому що вони виглядають однаково

Це попередження особливо актуально, якщо ви отримуєте пропозиції від різних роздрібних продавців за різними продуктами. Як кажуть, переконайтеся, що ви порівнюєте яблука з яблуками. Той факт, що два килими виглядають і відчуваються однаково, не обов'язково означає, що вони будуть працювати однаково.

Так як же порівнювати різні продукти? Переконайтеся, що вони зроблені з одного і того ж волокна, одного стилю і однієї якості. Також уважно Порівняйте гарантії виробників на килими. Якщо на один килим дається 10-річна гарантія, а на інший — 20-річна, ви, очевидно, шукаєте килим різної якості.

Неправильна укладання

Якщо у вас є проста квадратна кімната з килимовим покриттям, в якій немає нічого складного, то ви можете покласти килим самостійно або попросити вашого "вмілого" друга зробити це за вас. Крім цього, однак, вам, ймовірно, буде краще, якщо килим буде встановлений професіоналами. Вони укладають килим кожен день і мають всі спеціальні інструменти і досвід, необхідні для правильної роботи.

Так, укладання килима може бути дорогим, особливо якщо у вас багато оббивних робіт (сходи, перила тощо). Але погано укладений килим не тільки буде погано виглядати; він також не буде працювати так, як повинен працювати килим, і, отже, зажадає заміни раніше, ніж в зворотному випадку. Врах*йте також, що багато гарантії передбачають, що килим повинен бути професійно покладений. Отже, витратьте трохи грошей зараз, щоб зробити це правильно і позбавити себе від головного болю.

Нагадаємо, раніше американський дизайнер і автор книг Інгрід Фетелл Лі розповіла, що у всіх нас є середовище, яке викликає радість. Це можуть бути музичні стадіони, парки, Музеї, кухні наших матерів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти