Доктор розповів, чому гарячий чай може бути небезпечний

30 грудня 2021, 21:59
Фахівець каже-якщо вживати чай, температура якого перевищує 60 градусів за шкалою Цельсія, то це може привести до деяких проблем.
Чай
Доктор розповів, чому гарячий чай може бути небезпечний / ua.depositphotos.com/

Незважаючи на те, що чай вважається одним з напоїв, що приносять користь здоров'ю, неправильне його вживання здатне нести певні ризики для здоров'я. Про це повідомляє "Медик Форум" з посиланням на думку одного з провідних дослідників Американського онкологічного товариства( ACS), доктора медицини Фархада Ісламі.

Фахівець каже - якщо вживати чай, температура якого перевищує 60 градусів за шкалою Цельсія, то це може привести до подвоєння ризику захворювання певними видами раку.

Крім того, було проведено дослідження, в ході якого з'ясувалося, що вживання чаю в кількості менше 700 мілілітрів і температурою більше 60 градусів кожен день призводить до збільшення ризику захворіти плоскоклітинним раком стравоходу приблизно на 90 відсотків.

відео дня

За словами Ісламі, можна зробити висновок, що до таких наслідків може призвести вживання будь-яких гарячих напоїв, а не тільки чаю. Медик закликав любителів пити гаряче і чекати, поки той напій, який вони збираються вжити, охолоне і стане теплим.

читайте такожНазвано незвичайну властивість чаю з м'ятою - ароматний напій допоможе схуднути

Нагадаємо, раніше лікарі розповіли, які чаї допомагають якісно схуднути. Медики стверджують, що певні види чаїв надають неоціненну допомогу в скиданні ваги.

Вчені з'ясували, який чай корисніше всього для організму. Дослідники стверджують, що чай з одного популярного плоду вкрай корисний для тіла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти