"Повинен відбутися важкий бій": таролог розповіла, коли Зеленський зустрінеться з Путіним

11 лютого 2023, 14:25
Як каже Людмила Хомутовська, є 50-відсоткова ймовірність того, що через два десятки років РФ знову спробує напасти на Україну.
Зеленський, Путін
Таролог розповіла, коли Зеленський зустрінеться з Путіним / колаж УНІАН і скріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський і російський диктатор Володимир Путін повинні зустрітися в цьому році - за посередництва дипломатів. Про це в інтерв'ю YouTube-каналу "Тор" сказала астролог і Таролог Людмила Хомутовська.

За її словами, саме такий розклад карт Таро.

"Для того, щоб вони зустрілися, повинен відбутися важкий бій. Без бою - інших варіантів немає, щоб там не говорили. Але за всіма даними - ця зустріч буде. Але не дуже безпосередньо. Може, приїдуть дипломати або ще відповідальні особи. Але зустріч буде в цьому році", - сказала вона.

Крім того, каже Хомутовська, є 50-відсоткова ймовірність того, що через два десятки років Росія знову спробує розв'язати війну проти України.

"50 на 50. Я не думаю, тому що карти показують, що це ілюзія. Але я не можу сказати, що це 100%. Через 10 років точно немає, а через 20 років - 50 на 50", — сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Інші прогнози від тарологів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти