Достаток і благополуччя чи непередбачені витрати: грошовий календар на лютий 2022

2 лютого 2022, 18:07оновлено 3 лютого 2022, 17:16
Коли не можна давати в борг, а коли - стримати витрати.
Місячний календар на лютий 2022
Місячний календар на лютий 2022-грошові дні / depositphotos.com/

Коли в лютому не можна позичати гроші, а коли варто утриматися від необов'язкових покупок. Як правильно поводитися з грошима в певні фази місяця, щоб примножити добробут і залучити благополуччя в будинок.

Місячний календар на лютий 2022 розповість, в які дні можна заручитися підтримкою фортуни у всіх починаннях, а в якій – краще залишатися вдома.

Найкоротший місяць року сховав у собі дні, коли можна заручитися фінансовою удачею. Віддавши борг в правильний день або зробивши велику покупку можна залучити енергію грошей в будинок. Однак є і дні, коли будь-які операції з фінансами можуть накликати неприємності.

  • Дні, коли не можна давати в борг -17, 26 лютого.
  • Давати в борг можна 5 лютого.
  • Розраховуватися зі своїми боргами найкраще 23 лютого.
  • Віддавати борги не варто 19 лютого.
  • Брати в борг не варто 17 лютого.
  • Перераховувати гроші - 10 лютого.
  • Купувати подарунки - 3, 4, 5 лютого.
  • Купувати гаманець - 2, 7, 9 лютого.

читайте такожЗбуваються мрії і супроводжує удача в грошах: 4 знака зодіаку, які відрізняються завидним везінням

1 лютого - у цей день може з'явитися спокуса купити все і одразу. І це не означає, що покупки будуть успішними. Щоб уникнути проблем, потрібно стримати витрати і здійснювати тільки необхідні покупки.

18 лютого - у цей день неприємних сюрпризів варто очікувати від незнайомців. Вони можуть мати дуже корисливі цілі. Проявіть пильність і акуратність, щоб уникнути великих збитків.

19 лютого - у цей день не варто давати гроші в борг, сильно ризикуєте їх ніколи не побачити. Витрати в цей день можуть себе не виправдати, тому краще утриматися від покупок.

читайте такожНебезпека на кожному кроці: названі дні лютого 2022, коли можуть підстерігати невдачі

21 лютого - у цей день не варто витрачати ні копійки. По можливості утримайтеся від будь-яких фінансових операцій. Будь-які нові починання приречені на провал.

22 лютого - сьогодні витрачати гроші - не найкраще рішення. Однак доба підходить для того, щоб взяти в борг. Не варто купувати електроніку, ви розчаруєтеся.

24 лютого - ймовірні незаплановані витрати, які здатні "потрясти" ваш бюджет. Однак постарайтеся не влазити в борги і пов'язувати себе кредитами.

читайте такожКазкове везіння і виконання бажань: для кого зі знаків дата 22.02.2022 стане щасливою

26 лютого - не найкращий день для вирішення фінансових питань. Не варто витрачати гроші без особливої потреби, не можна брати і давати в борг, це обернеться проблемами.

28 лютого - не піддавайтеся спокусі купити ту чи іншу річ. Імпульсивна покупка вас не порадує і ви відчуєте, що викинули гроші на вітер.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти