Душі будуть з'єднуватися на небесах: любовний гороскоп від Влада Росса на лютий 2023

1 лютого 2023, 09:29оновлено 1 лютого 2023, 10:40
До 20 лютого Венера йтиме по знаку Риб. Настане ідеальний час для того, щоб з кимось познайомитися перед Днем закоханих, свідчить гороскоп.
Влад Росс, любовний гороскоп
Влад Росс склав любовний гороскоп на лютий 2023 / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав любовний гороскоп на лютий 2023 і розповів, чого чекати в романтичних стосунках всім знакам Зодіаку в останній місяць зими.

За словами фахівця, в любовних стосунках в лютому буде багато романтики, а почуття будуть глибокі, оскільки планета любові Венера перебуватиме в знаку своєї екзальтації – в Рибах.

"Це створить ідеальну атмосферу для романтичних стосунків і нових знайомств, особливо поблизу 14 лютого. Венера йтиме по знаку Риб до 20 лютого. Тому це ідеальний час, щоб з кимось познайомитися перед Днем закоханих", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

За словами фахівця, до 20 лютого люди будуть розташовані до закоханості й відкриті для знайомств. Навіть якщо в планах немає нових стосунків, не виключені несподіванки і сюрпризи.

"Душа в цей період вимагатиме романтики, тому не варто чинити опір, якщо захочеться зробити подарунок людині, яка вам симпатична. Емоції в цей період можуть взяти верх над розумом, що може бути і плюсом, і мінусом", - зазначив астролог.

Росс прогнозує, що 14 лютого освідчень буде багато, і вони будуть дуже приємними і позитивними.

"Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, то це буде прекрасний час, щоб зізнатися у своїх почуттях, запропонувати руку і серце поблизу 14 лютого, приділити коханим більше уваги та провести приємні романтичні хвилини", - сказав фахівець.

При цьому Росс радить все ж таки зберігати здоровий глузд і не втрачати голову, хоча це і нелегко зробити, коли Венера в Рибах.

"Якщо почуття візьмуть гору над розумом, то, ймовірно, згодом про це доведеться пошкодувати", - попередив Росс.

При цьому, якщо ви - доросла та самодостатня людина, яка не схильна до залежності, то цей період принесе позитивні події. Якщо ж у є бажання розчинитися в партнері, й ви схильні піддатися залежним стосункам, можна прогнозувати розчарування.

Коли краще вінчатися в 2023 році

15 лютого планета тілесної любові Венера з'єднається з планетою вищої любові та духовності Нептуном.

"Вінчання в церкві в цей день буде просто блискучим рішенням. Цього дня будуть укладатися божественні шлюби, а душі будуть з'єднуватися на небесах. Це найкращий день для того, щоби бог поєднав серця", - розповів астролог.

Для творчих людей цей транзит стане відмінним періодом для реалізації своїх фантазій та задумів. У цей час сприятливо випускати альбоми, відкривати картинну галерею, виставляти щось новеньке в Instagram або YouTube. 14-16 лютого може народитися великий хіт, здатний набрати багато мільйонів переглядів.

Венера в Овні

З 20 лютого до 17 березня Венера буде в знаку свого вигнання – в Овні. В цей час стосунки можуть зав'язуватися дуже швидко, але, найімовірніше, будуть недовговічними. Тому знайомитися в Інтернеті після 20 лютого не варто, порадив Влад Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти