"Диявол поступово здає назад": таролог назвала найнебезпечніші дні для Києва в серпні

11 серпня 2022, 12:48
Астролог і таролог Рубіна Цибульська конкретно зазначила - розклад карт показує-є небезпека великого вибуху в серпні з людськими жертвами і вогнем.
Київ, вибух
Київ, вибух / https://ua.depositphotos.com/ і УНІАН

Є загроза ударів окупантів по Києву та Київській області до кінця серпня. Найнебезпечнішими вона назвала дні з 18-го по 23-е число. Такий прогноз озвучила відомий астролог і Таролог Рубіна Цибульська на своєму YouTube-каналі.

"Напередодні у мене було дуже моторошне і неприємне бачення з приводу столиці. Не хочу його розповідати. Взагалі цей місяць дуже емоційний і агресивний. І агресор, диявол б'ється в конвульсіях від того, що він не отримав те, що задумав. Його плани захопити заплановані території впали. Цей місяць особливо напружений, тому як диявол щось задумав Дуже страшне. Не хочу вас лякати, але передчуття недобре", – попередила вона.

Говорячи про загрозу обстрілів Києва, Цибульська зазначила, що розклад карт показує ‒ є небезпека великого вибуху з жертвами і вогнем.

"В місті очікуються "прильоти", удари. І як ніби в один день не одні ракети будуть летіти, буде вогонь, велике руйнування і жертви. З 18 по 23 число – дні особливо небезпечні для мирних жителів. Розклад показує великий вибух з жертвами і вогнем. Будьте особливо обережні в ці дні, уникайте скупчень людей - торгові центри, вокзали. Загроза є, але багато чого буде відбиватися силами України", ‒ говорить вона.

Цибульська ще раз зазначила, що серпень буде напруженим, але обнадійливо додала, мовляв, "диявол поступово здає назад".

Нагадаємо, астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Раніше астролог Марина Скаді попереджала, що нові реалії, які визначать хід війни в Україні, сформуються в період з 30 липня по 10 серпня 2022 року. Вона прогнозує, що відбудеться кульмінація бойових дій на одному з напрямків – Донбас або південь України, після чого результат війни буде прийнятий усіма учасниками.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти