Гороскоп на серпень 2022 для Терезів: найнебезпечніші та найвдаліші дні

31 липня 2022, 17:47
Перший тиждень місяця буде дуже турбулентним, є ризик несподіваних поворотів подій. Може статися криза, до якої неможливо підготуватися.
Гороскоп Ваги
На початку серпня Терезам краще не робити операцій, каже гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Терезів на серпень 2022 року.

Перший тиждень місяця буде дуже турбулентним, є ризик несподіваних поворотів подій. Може статися криза, до якої неможливо підготуватися. Астролог закликала бути обережними за кермом, оскільки не виключена аварія.

"Я б не радила ризикувати ні в фінансових питаннях, ні в будь-яких інших питаннях. Не варто робити операції з 1 по 10 серпня. Якщо це планова операція, перенесіть її, якщо незапланована, то, звичайно, тут ми нічого не відкладаємо", - розповіла Перл на своєму Youtube-каналі.

1 серпня буде днем легкості й везіння. Ви опинитеся в потрібний час в потрібному місці. Може статися важливе знайомство, зустріч з коханою людиною. На Терезів чекає виграш в суді, укладення угоди, підписання договору по роботі.

5 серпня візьміть тайм-аут, їдьте за місто або присвятіть цей час собі або навчанню.

12 серпня на Терезів чекає фінансовий прибуток, хороші новини, що стосуються друзів. Може, ви будете організовувати захід, день народження, весілля або приєднаєтеся до колективу однодумців.

В цей же день, 12 серпня, повня додасть Терезам відповідальності і принесе новину, наприклад, про вагітність. Хобі може перейти на серйозніший рівень і стати вашим бізнесом. Цей день хороший для чогось регулярного. Наприклад, для тренувань, спорту. Гороскоп радить подбати про себе, поїхати відпочивати з користю для здоров'я.

читайте такожСерпень 2022 буде дуже складним: 4 знаки зодіаку відбудуться легким переляком - гороскопРомантичні стосунки можуть перейти на наступний рівень: ви почнете жити разом або познайомитеся з батьками. У деяких Терезів стосунки можуть, навпаки, закінчитися.

18 і 19 серпня здійсняться бажання, зміниться оточення, розшириться ваш простір.

З 21 серпня Марс на сім місяців увійде в дев'ятий будинок гороскопу Терезів. Це сектор, який пов'язаний із закордоном. Ви поїдете на навчання, на роботу, будете оформляти документи на еміграцію. Можливо буде багато поїздок.

24 серпня Уран - планета несподіваних подій - розвертається в ретроградний рух до 22 січня 2023 року. Це позначиться на фінансовій сфері. Доведеться перефінансувати іпотеку або кредит. Можливо ви отримаєте спадщину. Буде змінюватися джерело доходу у вашого чоловіка або дружини і це відіб'ється на вас. Астролог закликала готуватися до того, що після 24 серпня будуть непередбачені фінансові події.

27 серпня - молодик, який принесе відпустку, відпочинок, ізоляцію. Терезам захочеться побути деякий час на самоті. Цей молодик висмикне вас із щоденної рутини, але для більшості представників знака це буде позитивний момент.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти