Гороскоп на липень 2022 для Терезів: астролог назвала найнебезпечніші та кризові дні

29 червня 2022, 05:49
Другий місяць літа стане періодом завершення і уповільнення процесів. В кінці липня потрібно бути готовими швидко реагувати на нову реальність, каже гороскоп.
гороскоп Ваги
У липні Терези отримають другий шанс, каже гороскоп на липень 2022 / Фото pixaby

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Терезів. Другий місяць літа стане періодом завершення і уповільнення процесів через п'ять ретроградних планет.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, енергія молодика 29 червня діятиме до 13 липня. У Терезів з'явиться нова робота або важлива новина щодо нинішнього працевлаштування, зміниться керівництво, правила на роботі. Деяким Терезам надійде пропозиція щодо кар'єри. Можливо доведеться вибрати нову мету або напрямок в роботі й кар'єрі.

На початку липня Терези поставлять собі питання: в який бік далі розвиватися. З'являться нові клієнти або проект. Можливо доведеться переїжджати в інше місце і шукати клієнтів там. Також потрібно буде підтверджувати свою репутацію заново.

6 липня Марс - планета дій, активностей, бажань - увійде у сектор грошей. Як це відіб'ється на Терезах? Представникам знака доведеться докладати зусиль для того, щоби заробити, зберегти або вивести гроші. Можливо, Марс вплине не лише на Терезів, але і на їхніх партнерів.

Крім того, 6 липня Меркурій входить в сектор кар'єри і роботи і може підтвердити ваш новий статус. Наприклад, це буде отримання диплома, вихід на нову роботу або вступ на посаду, отримання свідоцтва про шлюб або розлучення.

Повня 13 липня внесе ясність в питання, які стосуються місця проживання. Можливо ви купите або продасте нерухомість, переїдете в нове місце, закінчиться контракт на оренду. Деякі Терези повернуться на батьківщину або ухвалять рішення щодо того, де далі жити.

19 липня чекайте хороше замовлення, клієнта, проект. Прийдуть гроші або хороша новина. Терези досягнуть мети, здійсниться бажання.

З 20 липня енергія зміститься з осі кар'єри й роботи в сектор соціуму. Терези будуть більше часу спілкуватися з друзями, відпочивати. Також представники знака стануть активнішими в Інтернеті, з'явиться новий друг, група однодумців або клуб за інтересами. Деякі Терези почнуть працювати онлайн.

Ретроградний Юпітер 2022

З 28 липня Юпітер розгортається в ретроградний рух до 23 листопада. Це планета удачі, яка дасть можливість Терезам знайти свою другу половинку, укласти вигідний контракт. Причому якщо не вийшло зробити це з першого разу, то Юпітер дасть другий шанс. Наприклад, вийде відновити стосунки, помиритися, повернутися на стару роботу.

Ретро Меркурій може дати паузу в деяких процесах - можливо ви не зможете зустрітися з кимось до кінця листопада, початок проекту і укладення договору відкладеться в часі. Але не варто засмучуватися - через чотири місяці всі питання вирішуватися на вашу користь.

читайте такожГороскоп Таро на липень 2022: на один зі знаків Зодіаку чекає неймовірна удача

Останній тиждень липня і перший тиждень серпня - вибухонебезпечний і кризовий період. Події будуть розвиватися несподівано та дуже стрімко. Варто бути вкрай обережними з водінням, плановими операціями, вогнем, гострими інструментами і електрикою. Не варто літати. Виникне глобальна фінансова ситуація - на неї потрібно швидко реагувати.

"Як раніше вже не буде ніколи. Треба підлаштуватися під нові реалії", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти