Гороскоп на червень 2022 року для Терезів: нагорода за працю, щаслива любов і велике диво

29 травня 2022, 03:30
У червні Терези отримають несподіваний прибуток або, навпаки, різко виникне ситуація, для розв‘язання якої терміново знадобляться гроші.
гороскоп, Ваги
На Терезів чекає чудовий місяць, свідчить гороскоп на червень 2022 / Колаж ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Терезів на червень 2022 року. Найголовнішими темами місяця стануть стосунки, шлюб, партнерство. Якщо ви вільні, то є високий шанс зустріти свою другу половинку, вийти заміж, завагітніти.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у перший місяць літа планети зупиняються і розвертаються. І зазвичай в дні розвороту планет (3 червня, 4 червня, 28 червня) краще не робити нічого серйозного і важливого, не укладати угод, не вести переговорів.

"Хтось буде дуже сильно за вами упадати або вас домагатися. Ви будете студентів набирати, якщо ви викладаєте, або у вас буде багато клієнтів. Втім, можуть з'явитися і вороги, опоненти або конкуренти", - сказала астролог.

У червні Терези можуть виграти в суді або укласти вдалу угоду. А якщо будуть укладати шлюб, то обранець буде Овен або Скорпіон за знаком зодіаку.

З 3 червня почнеться зрушення у фінансових справах, тому що Меркурій розвернеться в прямий рух. Якщо були затримки в доходах, ви чекали на рішення щодо кредиту або іпотеки, були проблеми з кредитною карткою, то тепер всі процеси підуть швидше.

Ретроградний Сатурн 2022

4 червня - несприятливий день через розворот Сатурна. Планета буде ретроградною до 23 жовтня у вашому секторі задоволень, відпустки, відпочинку. Найімовірніше в ці майже п'ять місяців у Терезів не буде можливості розслабитися, сходити в театр, на концерт або виставку. Не виключено, що відпустка не відбудеться або буде відкладена до осені, тому що вам, наприклад, з‘явиться хороша робота.

Ретроградний Сатурн - це хороший період для підготовки до вагітності й до виконання батьківських обов'язків.

Крім того, Сатурн приносить подарунки тим, хто важко працює. За свою працю восени Терези отримають хорошу нагороду.

"Сатурн - планета холоду, морозу, льоду - може давати заморожування стосунків або охолодження на кілька місяців", - попередила астролог.

У червні Терези отримають несподіваний прибуток або, навпаки, різко виникне ситуація, для розв‘язання якої вам терміново знадобляться гроші. Реагувати потрібно буде швидко, попередив гороскоп. Не виключений різкий переїзд або поїздка. Ризикувати потрібно лише в тому випадку, якщо ви точно знаєте, що робите і впевнені в своєму рішенні на 100%.

З 22 червня Терези отримають хорошу новину по роботі (підвищення, новий проект, нову посаду).

Ретроградний Нептун 2022

28 червня Нептун розвертається в ретроградний рух до 3 грудня. Цей період дуже хороший для творчої роботи. Вас супроводжуватиме удача, якщо ви дизайнер, поет, музикант, танцюрист. Представники цих професій поринуть у творчий процес, на всіх інших чекає туманна і неясна ситуація, затягування і період очікування. Ситуація проясниться лише після 3 грудня.

Ретроградний Нептун хороший для того, щоби обстежити організм і приділити увагу здоров'ю, здати аналізи, звернутися до психолога або психотерапевта.

"У вас буде час до кінця року, щоби повністю розібратися в собі. Якщо раптом вам поставлять якийсь діагноз по здоров'ю, то обов'язково перевіряйте його в інших лікарів, здавайте ще раз аналізи, тому що Нептун може давати помилки. А ще Нептун символізує чудеса. Може статися чудесне одужання і позбавлення від недуги", - сказала Анжела Перл.

Молодик 29 червня принесе Терезам пропозицію по роботі або нову посаду. Можливо, у вас з'явиться розуміння того, ким ви хочете працювати, на кого вчитися, яку професію вибрати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти