Гороскоп на травень 2022 року для Терезів: зоряний час для незаміжніх і зцілення для всіх

28 квітня 2022, 05:32
Будь-які рішення, які Терези ухвалять у травні, стануть доленосними. Змінити наслідки буде дуже складно, а, може, навіть неможливо, свідчить гороскоп.
Гороскоп на травень 2022 року для Терезів: зоряний час для незаміжніх і зцілення для всіх
Дівчата-Терези обов'язково зустрінуть свою любов у травні, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Терезів на травень 2022 року.

З 30 квітня і по 16 травня на нас чекає коридор затемнень. Спеціаліст попередила, що в цей період дуже важливо ухвалювати лише ті рішення, в яких ви впевнені на 100%, тому що все, що ви зробите, - це назавжди. Якщо ви захочете щось змінити, то це буде зробити дуже складно, попередила астролог на своєму Youtube-каналі.

З 3 травня Венера увійде в сьомий будинок гороскопу Терезів. Це сектор, який відповідає за стосунки, шлюб, партнерство.

"Домовитися з кимось буде легко, фінансові операції пройдуть успішно. Терези можуть отримати пропозицію руки та серця, укласти шлюб або відправитися на побачення", - свідчить гороскоп.

Ретроградний Меркурій у травні 2022

10 травня Меркурій зупиняється та розвертається в ретроградний рух до 3 червня в дев'ятому будинку гороскопу Терезів.

"Це як погляд у минуле, крок назад, період очікування, пауза в процесах. Ретро Меркурій завжди змушує нас щось переробити, переглянути, повернутися назад, щось ще доробити або відновити", - розповіла астролог.

У Терезів ретроградний Меркурій вплине на справи, пов'язані з закордоном. Загальмуються процеси з поїздками, співбесідами, отриманням громадянства або інших документів.

Цей період хороший для того, щоби відновити навчання, перескласти іспит, подати апеляцію. А ось готувати заяву до суду першої інстанції небажано, оскільки процес затягнеться надовго. Слідкуйте за тим, чи правильно ви заповнюєте документи - не виключені помилки.

читайте такожСонячне затемнення 30 квітня 2022: яких змін чекати всім знакам зодіаку

11 травня Юпітер - планета достатку - входить у сектор шлюбу та з'єднується там з Венерою. Це дуже добре для незаміжніх дівчат, адже вони можуть зустріти майбутнього чоловіка або завагітніти.

"Тожж, якщо ви плануєте шлюб або дитину, то ваш зоряний час починається 11 травня", - сказала Анжела Перл.

Місячне затемнення 16 травня 2022 - до чого готуватися Терезам

Місячне затемнення принесе Терезам "великі та чужі" гроші, наприклад, кредит, прибуток від інвестицій, спадок, аліменти, субсидії, пенсію. Це може бути не лише ваш прибуток, але і вашого чоловіка або дружини. Дохід буде змінюватися і це відіб'ється на сімейному бюджеті.

Місячне затемнення може дати Терезам душевне зцілення. Також у представників знака може помінятися система цінностей і самооцінка. Терези замисляться над тим, наскільки вони себе цінують і чи гідно оцінюється їхня праця, в результаті може помінятися джерело доходу.

22 травня на перший план вийде тема подорожей і розширення світогляду. У Терезів буде багато спілкування і багато знайомств. Паралельно представники знака зможуть знайти свого вчителя і займуться пошуком сенсу життя.

25 травня відбудеться важливе знайомство. Чекайте новину від родичів, пов'язану з переїздом.

"Якщо ви зберетеся в цей період купувати автомобіль, то краще відкласти покупку до 3 червня", - порадила астролог.

29 травня гороскоп прогнозує Терезам прибуток. Якщо ви весь травень чекали на якусь суму грошей, то, найімовірніше, отримаєте її в кінці місяця.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти