Гороскоп на квітень 2022 року для Терезів: переїзд назавжди або тимчасова "залізна завіса"

23 березня 2022, 16:30
В кінці місяця зміниться рівень доходів або зміняться фінансові плани. У когось це будуть зміни на краще, у когось - на гірше, свідчить гороскоп.
гороскоп Ваги
У деяких в квітні зав'яжеться новий роман, свідчить гороскоп для знака зодіаку Терези / Фото pixaby, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Терезів на квітень 2022 року. Згідно з прогнозом, представникам знака доведеться взяти на себе відповідальність за своє життя й ухвалювати багато важливих рішень.

Молодик 1 квітня 2022 принесе Терезам народження нової енергії в секторі стосунків з іншими людьми - чоловіком, дружиною, друзями. Може з'явитися нове коло спілкування, клієнт, контракт, партнер в бізнесі, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Не виключено, що активізуються вороги, почнеться конфлікт оточуючими або судовий процес (наприклад, шлюборозлучний).

Деякі Терези укладатимуть новий контракт, у інших - зав'яжеться роман. У спілкуванні з дітьми може виникнути напружена ситуація. Весь перший тиждень квітня в бізнесі також будуть складнощі.

З 9 по 12 квітня у Терезів буде багато роботи, присутня деяка неясність і туманні обіцянки в робочих і ділових питаннях. Попри ці нюанси, бізнес можна розширювати, переводити його за кордон або трансформувати будь-яким чином на краще.

У Терезів виникнуть психологічні та емоційні проблеми, посилиться психосоматика. Астролог радить звернути увагу на здоров'я.

12 квітня Меркурій входить у сектор фінансів. Буде новина про не зароблені гроші (державна підтримка, аліменти, стипендія, пенсія, кредитні гроші, податки).

Чорний Місяць - чого варто побоюватися Терезам

15 квітня Чорний Місяць змінює знак і входить у Терезів в сектор кар'єри і планів на найближчі дев'ять місяців.

"Чорний місяць зазвичай вносить страх. Його завдання - налякати нас і викликати негативну реакцію, тому найголовніше - не реагувати. Коли ви не реагуєте на Чорний Місяць, все буде чудово. Не піддавайтеся йому, щоби він не харчувався вашою енергією як п'явка", - порадила астролог.

Як Чорний Місяць вплине на Терезів:

  • просування по кар'єрних сходах, підвищення буде відкладено;
  • поміняються закони, а результат не порадує;
  • зміниться керівництво, і новий бос не буде вам подобатися.

Востаннє таке ж положення Чорного Місяця було 9 років тому - з 10 червня 2013 року по 4 березня 2014 року. Згадайте події, які відбувалися тоді у вашій роботі й кар'єрі. Цього року ситуація може отримати новий виток розвитку.

Повня 16 квітня 2022 - чого чекати Терезам

16 квітня 2022 - повня в знаку Терези. Повний Місяць, як величезний ліхтар, покаже вам, що потрібно робити у ваших стосунках з іншими людьми, покаже вашу позицію, призведе події до якоїсь кульмінації.

"Ви можете перейти на наступний рівень стосунків, це може бути шлюб або, навпаки, розлучення чи розрив. Причому це можуть бути як романтичні, так і ділові стосунки", - підкреслила астролог.

Під час цієї повні можна змінювати себе - починаючи від паспорта і закінчуючи іміджем і зовнішністю. У Терезів буде шанс з‘явитися на публіці, заявити про себе.

читайте такожКоли і як закінчиться війна в Україні та що зробити для перемоги: гороскоп на березень-квітень 2022

29 квітня Плутон зупиняється і розвертається в зворотний рух до 8 жовтня в секторі, який відповідає за будинок, місце проживання, сім'ю, Батьківщину.

"Плутон - це сила, якій неможливо чинити опір. Він символізує силові структури, поліцію, війну, щось дуже потужне. На ці півроку Терезам можливо доведеться виїхати, а потім вони повернутися додому. Може бути переїзд назавжди в інше місто або іншу країну. Якщо ви збираєтеся емігрувати, то підготовка займе півроку. Якщо хтось не може виїхати - тоді Плутон на шість місяців дасть вам "залізну завісу", - пояснила астролог.

Особливо сильно вплив Плутона відчують ті Терези, які народилися 20-22 жовтня.

В кінці місяця чекайте змін, пов'язаних з фінансами. Зміниться рівень доходів або зміняться фінансові плани у когось на краще, у когось - на гірше. Змінити хід подій ви не зможете, тому що 30 квітня - сонячне затемнення. А там, де затемнення, від вас нічого не залежить.

Коридор затемнень триватиме до 16 травня. У цей період краще не ухвалювати рішень, оскільки енергія буде турбулентною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти