"Його там просто приб'ють": таролог пояснила, чому Путіна чекає сумний кінець

6 лютого 2023, 19:01оновлено 6 лютого 2023, 19:49
Таролог Людмила Хомутовська вважає, що російський диктатор Володимир Путін за свої злочини заслужив безліч напастей.
Таро, Путін
"Закінчиться Путін - закінчиться його влада", говорить таролог / Silke /flickr.com / УНІАН

Карти Таро стверджують, що російського диктатора Володимира Путіна чекає кінець наскільки сумний, настільки і логічний. Про це розповіла відома астролог і таролог Людмила Хомутовська в інтерв'ю каналу "Тор".

"Путін все-таки піде з влади - разом з владою. Я дивилася – по "Вежі" він йде, а до цього він йшов по "Дияволу" (карти Таро - Главред). Я все-таки думаю, що закінчиться Путін - закінчиться його влада. Це буде одночасно, за всіма даними його там просто приб'ють-уб'ють. І закінчиться таким чином його влада. Напевно, він це все заслужив – перед Богом і людьми. Тому нехай приймає. [ ... ] Нам можуть сказати, що він сам помер, але не сам", − каже вона.

Астрологічні прогнози по Путіну і його оточенню

Астролог Влал Росс говорив, що у Росії 8-10 січня стався переворот, коли від важелів був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Астролог стверджує, що владу в Росії після перевороту захопили колишній директор ФСБ Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Валерій Герасимов і Сергій Шойгу.

відео дня

До того раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Ще більше астрологічних прогнозів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти