Експерт розповів, що буде з тілом, якщо їсти ківі щодня

2 грудня 2021, 21:21
За словами нутриціолога Анни Дробишевої, найкорисніша властивість даного фрукта, тобто ківі, - спалювання жирів, які регулярно блокують артерії.
Ківі
Експерт розповів, що буде з тілом, якщо їсти ківі щодня / ua.depositphotos.com/

Ківі - відмінний засіб для профілактики серцево-судинних та інших захворювань. Про це заявила в коментарі РИА Новости Нутриціолог Анна Дробишева.

За її словами, найкорисніша властивість цього фрукта - спалювання жирів, які блокують артерії.

"Для людей з порушеннями ліпідного обміну ківі необхідний. Цей фрукт багатий вітаміном С, фолієвою кислотою і вітаміном В6, тому його потрібно їсти для профілактики авітамінозу. Також ківі стимулює вироблення колагену і попереджає передчасне посивіння волосся. Його сміливо можна назвати продуктом молодості і краси", — повідомила Дробишева.

відео дня

Експерт також додала, що ківі представляє особливу цінність для вагітних жінок. Містить калій, який потрібен для нормальної роботи серця матері і малюка, допомагає засвоюватися залозу, зменшує ймовірність запорів.

Однак продукт слід виключити з раціону тим, у кого є з захворювання шлунка в гострій стадії, алергія на цитрусові, а також людям, які схильні до діареї.

читайте такожЧи корисний сир з цвіллю і скільки його можна з'їдати за день: відповідь фахівця

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що шотландські вчені з Абердинського університету з'ясували, що низькокалорійні дієти можуть продовжити життя.

На думку вчених, низькокалорійні програми харчування дозволяють на 18% знизити ризик ранньої смерті у людей з надлишком маси тіла.

Як заявила співавтор даного дослідження Елісон Авенель, найбільш корисні дієти з низьким вмістом жиру, цукру і рафінованих вуглеводів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти